Libnet.ro
UNICEF

13:30

Prima sentinta in dosarul cele mai mari tepe imobiliare din vestul tarii

Adevărul Adevărul,
Prima sentinta in dosarul cele mai mari tepe imobiliare din vestul tarii

Sapte persoane sunt pe lista acuzatilor in dosarul care a prejudiciat peste 100 de persoane cu un total de aproximativ 2 milioane de euro. Printre acuzati se afla si fostul sef al Garzii Financiare Timis, Ionel Olari, si fiul sau. continuă pe Adevărul

Top 10 by Take That! Asculta cele mai mari hituri ale trupei!

Trupa Take That este cea mai de succes trupa de baieti din istoria muzicii pop, cu 40 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Au avut pana acum 27 de piese care au intrat in topurile de muzica britanice, iar 11 dintre acestea au ajuns pe pozitia intai a clasamentelor muzicale. Continue reading .

Salariul mediu: 1.600 de lei. Unde sunt cele mai mari lefuri

Castigul salarial mediu a scazut in iunie, fata de luna precedenta, cu 5 lei 0,3%), la 1. 606 lei net, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Una dintre cele mai mari companii de asigurari a fost sanctionata de autoritati

Comisia Nationala a Pietei Financiare CNPF) a adoptat o decizie de a aplica o amenda de 15. 000 de lei companiei Asito, a doua ca marime de pe piata din Republica Moldova, pentru incalcarea legislatiei.

Caru' cu vedete: Bianca Dragusanu si-a inregistrat numele la OSIM; Prima romanca pe coperta revistei Vogue; Cele mai reusite aparitii in Playboy ale celebritatilor

Previziuni soc pentru Zana! Chiar daca se marita, Andreea Marin va divorta din nou. Relatia Andreei Marin cu turcul este sub cronometru si risca sa ramana oricand insarcinata! Desi dureaza de cateva luni, una dintre cele mai mediatizate relatii din ultima vreme, dintre Andreea Marin si un doctor terapeut turc a fost plina de furtuni. Elena Udrea, in vacanta pe litoralul romanesc. Ce impresii a postat pe Facebook. Fostul ministru al turismului, Elena Udrea, isi petrece vacanta pe litoralul romanesc. Udrea a participat la o seara de karaoke, precum si la o petrecere pe plaja, unde a aprins lampioane.

Cele mai frumoase vile inchiriate: aici si-au pus sigla firme ca Siemens, Eximbank sau Next Advertising

Cladirile istorice reprezinta una dintre variantele luate in calcul pentru spatii de birouri de multe din firmele locale, in special cand discutam de domenii ca avocatura, consultanta sau media si advertising. Aceste spatii sunt insa extrem de.

Accesul la educatie, sanatate si gasirea unui loc de munca sunt cele mai stringente probleme ale comunitatii rome

Accesul la educatie, la sanatate, asistenta sociala si la locurile de munca sunt cele mai stringente probleme cu care se confrunta cetatenii de etnie roma din Republica Moldova.

Cati bani cheltuie romanii pe telefoane si care sunt cele mai cautate functii

Romanii investesc destul de putin in telefoanele lor mobile cumparate la abonament si prefera sa le aiba dotate cu sistemul de operare Android. Acestea ar fi doua trasaturi ale utilizatorilor locali. Care sunt cele mai cautate functii de catre utilizatorii romani?.

Cele mai periculoase coduri PIN pentru carduri: 11% dintre parolele folosite sunt 1234

Un studiu realizat de Data Genetics a relevat faptul ca 11% dintre parolele folosite pentru carduri sunt 1234 si a descoperit care sunt cele mai populare coduri PIN, relateaza Huffington Post. Desi peste.

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times.

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distractie din lume

Cu mic cu mare, turistii sunt invitati sa-si faca bagajele si sa-si cumpere un bilet la unul dintre cele mai bizare zece parcuri de distractie din lume. Fie ca aleg sa retraiasca o zi in stilul vechiului regim comunist sau se refugiaza intr-un parc ce tinea loc de baza militara pentru Saddam Hussein, vizitatorii nu vor regreta nicio clipa alegerea facuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )