Libnet.ro
UNICEF

10:45

Una dintre cele mai mari companii de asigurari a fost sanctionata de autoritati

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari companii de asigurari a fost sanctionata de autoritati

Comisia Nationala a Pietei Financiare CNPF) a adoptat o decizie de a aplica o amenda de 15. 000 de lei companiei Asito, a doua ca marime de pe piata din Republica Moldova, pentru incalcarea legislatiei. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai hot actrite, insarcinata cu cel de-al doilea copil

Unde-s doi puterea creste! Asta pare sa-si fi spus si Megan Fox.

Financial Times: Romania are una dintre cele mai performante economii din UE

Cu o crestere economica de 2,2% in primul trimestru din 2013, Romania are una din cele mai performante economii din UE, iar o expansiune economica de cel putin 2% in 2013 pare realizabila si va face din aceasta tara un performer in randul colegilor din regiune, a aratat analistul Raiffeisen Bank International, Gunter Deuber, pe un blog din Financial Times.

Cele mai mari publicatii germane au decis sa isi mentina prezenta pe agregatorul de stiri Google News

Desi sunt nemultumite si vor ca Google sa plateasca pentru a le integra articolele in Google News, cele mai mari publicatii online germane au decis sa permita Google si pe mai departe sa le includa articolele in News. Google spune ca include in agregatorul News doar publicatiile care si-au dat consimtamantul, noteaza AP care relateaza pe subiect.

Top 10 by Take That! Asculta cele mai mari hituri ale trupei!

Trupa Take That este cea mai de succes trupa de baieti din istoria muzicii pop, cu 40 de milioane de discuri vandute in intreaga lume. Au avut pana acum 27 de piese care au intrat in topurile de muzica britanice, iar 11 dintre acestea au ajuns pe pozitia intai a clasamentelor muzicale. Continue reading .

Cele mai frumoase vile inchiriate: aici si-au pus sigla firme ca Siemens, Eximbank sau Next Advertising

Cladirile istorice reprezinta una dintre variantele luate in calcul pentru spatii de birouri de multe din firmele locale, in special cand discutam de domenii ca avocatura, consultanta sau media si advertising. Aceste spatii sunt insa extrem de.

Producatorul local de tigla metalica Bilka Steel vrea sa isi extinda operatiunile in regiune si ia in calcul achizitia unui concurent local

Bilka Steel, producator local de tigle metalice, controlat de catre Horatiu Tepes, si totodata una dintre cele mai importante companii de profil din Romania vrea sa isi extinda operatiunile si in regiune, tintind cu precadere tari din fostul spatiu.

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distractie din lume

Cu mic cu mare, turistii sunt invitati sa-si faca bagajele si sa-si cumpere un bilet la unul dintre cele mai bizare zece parcuri de distractie din lume. Fie ca aleg sa retraiasca o zi in stilul vechiului regim comunist sau se refugiaza intr-un parc ce tinea loc de baza militara pentru Saddam Hussein, vizitatorii nu vor regreta nicio clipa alegerea facuta.

FOTO Top 5 cele mai frumoase sosele din Romania

Un clasament al celor mai frumoase drumuri din Romania trebuie, obligatoriu, sa inceapa cu Transfagarasanul si Transalpina. in afara de acestea, poate la fel de spectaculoase sunt si soselele care strabat Cheile Bicazului, Defileul Jiului si chiar drumul ce leaga Bistrita de Bucovina, prin Pasul Tihuta. Adevarul. ro va prezinta doar 5 dintre cele mai spectaculoase drumuri din tara noastra.

Microsoft pierde un nou proces in Europa. Unul dintre cele mai cunoscute servicii ale sale are de suferit

Microsoft pierde un nou proces in Europa. De data aceasta nu mai e vorba de practicile sale condamnate de Comisia Europeana, ci de folosirea numelui SkyDrive pentru platforma sa de stocare online.

Doua mari companii farmaceutice sunt banuite ca au prejudiciat statul de peste 90 de milioane de lei

Doua mari companii farmaceutice din tara au intrat in vizorul Centrului National Anticoruptie, fiind suspectate de comiterea mai multor infractiuni legate de importul si plasarea pe piata a medicamentelor. Potrivit primelor estimari, firmele au prejudiciat statul cu peste 90milioane de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )