Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prima tara din lume in care nu se mai achita cu bani cash

Antena3 Antena3,
Prima tara din lume in care nu se mai achita cu bani cash

Norvegia a devenit prima tara din lume in care locuitorii nu mai platesc cu bani cash. Banca Centrala norvegiana a anuntat ca nivelul tranzactiilor in care se folosesc bani casheste atat de scazut,. continuă pe Antena3

Raportul Fericirii: Finlanda este cea mai fericita tara din lume in 2018. Romania, pe locul 52

Cei mai fericiti oameni din intreaga lume locuiesc in Finlanda, potrivit unui raport al ONU pentru 2018, realizat la nivel global. Raportul Fericirii isi propune sa masoare bunastarea subiectiva - cat de fericiti se simt oamenii si de ce -.

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top.

Una dintre opt specii de pasari din lume este amenintata cu extinctia

Una dintre opt specii de pasari din lume este amenintata cu extinctia, informeazaiflscience. com. Printre sutele de pasari din aceasta lista sumbra se numara si unele dintre cele mai cunoscute si iubite specii din lume, cum ar fi bufnita polara Bubo scandiacus) sau papagalul de mare Fratercula arctica).

France Football: Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume - Venituri de 126 de milioane de euro n actualul sezon

Atacantul Lionel Messi l-a depasit pe rivalul sau Cristiano Ronaldo in clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, in sezonul 2017/2018, conform unei ierarhii intocmite de France Football, citata de AFP.

Un barbat din Colorado, cel mai ghinionist turist din lume: A fost muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos

Un barbat din Colorado, in varsta de 20 de ani, este cel mai ghinionist turist din lume acesta fiind muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos. Astfel, tanarul e afla in vacanta, in Hawaii, .

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

VIDEO SUA: Un soldat ranit a primit primul transplant de penis din lume

Un soldat ranit de un dispozitiv exploziv improvizat in Afganistan a suferit primul transplant de penis si de scrot din lume, au declarat oficialii Spitalulului Johns Hopkins din Baltimore, relateaza Reuters.

Mii de spectatori la prima etapa din Campionatul National de Drift!

Aproape 7. 000 de fani, majoritatea romani, sunt prezenti astazi, pe circuitul din Mariapocs, la 30 de km de granita cu Romania, la prima etapa din Campionatul National de Drift, organizata in parteneriat cu omologii din Ungaria. Un total de 74 de piloti din 8 tari s-au aflat pe lista de inscrieri a evenimentului cunoscut ca European Battle.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )