Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima tara din UE si NATO care are interzis la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Prima tara din UE si NATO care are interzis la Casa Alba

Liderii polonezi nu se vor mai putea intalni cu presedintele american Donald Trump sau cu vicepresedintele Mike Pence pana cand nu vor anula noua lege controversata privind Holocaustul. Site-ul de stiri. continuă pe Antena3

Panica la Casa Alba! Focuri de arma au fost trase in apropiere

Casa Alba a fost izolata sambata cu un perimetru de securitate, dupa ce in apropierea edificiului au fost trase focuri de arma, transmite AFP. Presedintele Donald Trump nu se afla acolo in momentul.

impuscaturi langa Casa Alba. Resedinta presedintelui, izolata de autoritati

Casa Alba a fost izolata sambata cu un perimetru de securitate, dupa ce in apropierea edificiului au.

ALERTA la Casa Alba! Focuri de ARMA in interiorul Cladirii! Presedintele Trump...

Criza majora de securitate la Casa Alba, dupa ce un om s-a impuscat inpeluza de Nord a cladirii Incidentul a avut loc sambata in jurul pranzului si aprovocat panica in interiorul.

ALERTA la Casa Alba! S-au tras FOCURI de ARMA! Presedintele Trump...(VIDEO)

Criza majora de securitate la Casa Alba, dupa ce un om s-a impuscat inpeluza de Nord a cladirii. Incidentul a avut loc sambata in jurul pranzului si aprovocat panica in interiorul cladirii.

Liderii polonezi au primit interzis la Casa Alba: Ce a dus la aceasta decizie radicala a Administratiei Donald Trump

Noua lege privind Holocaustul promovata de catre Polonia a dus la ruperea legaturilor acestei tari cu Statele Unite. Liderii de la Varsovia nu se vor mai intalni cu presedintele Donald Trump si.

Procurorul special Robert Mueller investigheaza daca afacerile lui Jared Kushner au influentat politicile de la Casa Alba

Investigatorii cerceteaza daca afacerile ginerelui presedintelui Donald Trump Jared Kushner cu persoane din strainatate au influentat in vreun fel politicile Casei Albe pentru a-i sustine sau a actiona impotriva celor cu care a colaborat, conform unor martori si persoane apropiate anchetei, scrie NBC News.

Reprezentanti ai Armatei romane, vizita in SUA intr-o fabrica Bell Helicopters: Romania vrea 45 de elicoptere produse in tara, din care 24 elicoptere de atac AH-1Z Viper

Seful Statului Major al Fortelor Terestre, general-maior Ovidiu-Liviu Uifaleanu, si loctiitorul sefului Departamentului pentru armamente, general de brigada Ionel Lotan, se vor afla, in perioada 5-9 martie, in SUA, pentru o vizita de documentare in facilitati de productie ale companiei Bell Helicopter si in baza militara a Infanteriei marine Camp Pendleton, care are in dotare elicoptere produse de compania americana, anunta MApN. Anul trecut ministrul Apararii anunta ca exista un plan de inzestrare cu 45 de elicoptere Bell care ar urma sa fie produse in tara noastra. Dintre acestea 24 vor fi de atac de tipul AH-1Z Viper.

Ministrul Finantelor promite cresterea procentului din impozit care poate fi directionat catre ONG-urile din sanatate

ONG-urile din sanatate ar putea beneficia de un procent mai mare din impozitul pe venit din partea contribuabililor. In prezent, acestia pot directiona catre organizatii non-profit 2% din impozitul anual pe venit, insa suma este mai mica decat in.

Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize realizata de The Economist.

The Economist: Puterea nu este intotdeauna la cine te astepti in Europa. Oamenii din umbra care conduc Polonia, Romania si Cehia pe un drum gresit. Va urma Italia?

Jaroslaw Kaczynski, presedintele partidului de guvernamant din Polonia, si Liviu Dragnea, condamnat intr-un dosar care vizeaza fraude electorale si care se confrunta si cu acuzatii de coruptie, dar conduce partidul aflat la putere in Romania si numeste prim ministri stersi, sunt doi dintre politicienii europeni care isi conduc tarile din spate, pe un drum gresit, fara a detine niciunul functia de presedinte sau premier, potrivit unei analize The Economist. Jurnalistii americani se tem ca scenariul s-ar putea repeta si in Italia, unde sunt programate duminica alegeri parlamentare, iar favorita este coalitia de dreapta a lui Silvio Berlusconi, care, ca si Liviu Dragnea, are o condamnare definitiva si nu poate fi premier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2629 seconds )