Libnet.ro
UNICEF

15:30

Primaria Capitalei a aprobat mitingulRezist de sambata, 10 august

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei a aprobat mitingulRezist de sambata, 10 august

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest .

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

PROTEST iN 10 AUGUST! Primaria Capitalei a aprobat manifestatia din Piata Victoriei

Protestul din 10 august a primit unda verde de la Primaria Capitalei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de.

Primaria Capitalei a aprobat organizarea manifestatiei de pe 10 august

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Pia.

Un nou protest pe 10 august la Bucuresti! Primaria Capitalei a aprobat organizarea manifestatiei

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy.

Mihai Fifor, mesaj pentru cei care vor iesi in strada pe 10 august: Solicit tuturor celor care vor participa la proteste sa protesteze in mod pasnic

Autoritatile sunt in alerta in conditiile in care sambata se implineste un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018, iar noi proteste sunt anuntate, inclusiv in Piata Victoriei din.

ANALIZA B1.RO Ce se va intampla la Protestul din 10 august 2019: Miting fara tensiuni majore sau manifestatie de forta care sa duca la daramarea Guvernului Dancila? (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Sambata, 10 august 2019, este ziua pe care autoritatile romane o asteapta cu mare ingrijorare, deoarece se implineste un an de la mitingul diasporei cand au avut loc confruntari violente.

Asociatia Romanilor din Italia nu participa la mitingul diasporei din 10 august

Asociatiei Romanilor din Italia ARI) anunta ca nu sustine si nu va participa la organizarea mitingu.

Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele din Germania pentru a participa la protestul din 10 august, in Piata Victoriei

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa la mitingul anuntat pentru 10 august in Piata Victoriei.

Davide Martello si atelier de facut bannere, pentru 10 august

Cei care merg sambata la protestul din Piata Victoriei sunt asteptati vineri seara la un eveniment organizat pentru pregatirea manifestatiei din 10 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )