Libnet.ro
UNICEF

18:00

Primaria Capitalei: Situatia traficului din Bucuresti s-a agravat din cauza nmultirii autovehiculelor

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei: Situatia traficului din Bucuresti s-a agravat din cauza nmultirii autovehiculelor

Reprezentantii Primariei Bucuresti au spus, marti, ca in spatiul public circula declaratii tendentioase cu privire la traficul din Capitala si precizeaza ca traficul s-a agravat, in ultima perioada, din cauza inmultirii masinilor. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei raspunde declaratiilor tendentioase care critica lipsa masurilor pentru fluidizarea traficului: Situatia s-a agravat din cauza nmultirii masinilor

Reprezentantii Primariei Bucuresti au spus, marti, ca in spatiul public circula declaratii tendentioase cu privire la traficul din Capitala si precizeaza ca traficul s-a agravat, in ultima perioada, din cauza inmultirii autovehiculelor.

Palatului Universitatii din Bucuresti ar putea fi reabilitat. Cat va cheltui Primaria Capitalei

Primaria Capitalei ar putea investi pentru reabilitarea Palatului Universitatii din Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare care urmeaza sa fie analizat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei, acuzatii grave adresate Angelei Gheorghiu: A solicitat primarului sa intervina pe langa ANAF, pentru stergerea unor datorii

Primaria Capitalei a transmis, marti, o replica cu privire la afirmatiile dure pe acre le-a facut Angela Gheorghiu, potrivit careia edilul Capitalei incearca sa-si creeze capital de imagine pe spatele marilor valori ale Romaniei. in pozitia transmisa, Primaria apitalei spune ca Angela Gheorgiu a conditionat participarea sa la un eveniment de acordarea anumitor beneficii fiscale.

Primaria Capitalei ar putea aproba tarifele de exploatare

Primaria Capitalei ar putea aproba tarifele de exploatare a parcarilor din Bucuresti, tarife care pot ajunge la 10 lei pe ora, cu TVA, in Zona 0 a Bucurestiului, potrivit unui proiect de hotarare care urmeaza sa fie analizat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei: Arena Nationala e cea mai potrivita locatie unde se poate organiza un eveniment de inalta tinuta, asa cum merita Simona Halep

Primaria Capitalei dezminte ca nu i-a facilitat Simonei Halep o intalnire cu fanii in Bucuresti dupa victoria de la Roland Garrossi arata ca reprezentantii Federatiei Romane de Tenis au cerut de la bun inceput ca evenimentul sa aiba loc pe Arena Nationala.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei i-a refuzat Simonei Halep sa se intalneasca cu fanii in piata. Asta inseamna sa recunosti si sa pretuiesti valorile!

Fostul candidat USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a scris luni, intr-o postare pe Facebook, ca PMB i-a refuzat Simonei Halep solicitarea de a se intalni cu fanii intr-o piata din Bucuresti pentru a sarbatori victoria de la Roland Garros. Acesta a criticat Primaria pentru cum isi recunoaste si pretuieste valorile si a amintit cat de bine s-a organizat institutia pentru mitingul PSD.

Cum vrea Primaria Capitalei sa elimine infectiile nosocomiale din spitale

Primaria Capitalei vrea sa implementeze in spitalele din Bucuresti un sistem de dezinfectie cu ajutorul ultravioletelor. Proiectul, denumit Tehnologie revolutionara de eliminare a infectiilor nosocomiale.

Primaria Capitalei: Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora

Operatorii de salubrizare au curatat Piata Victoriei in mai putin de o ora, anunta duminica Primaria Capitalei, dupa ce intreaga intersectie si strazile adiacente au ramas pline de peturi, hartii si pancarte rupte la finalul mitingului PSD de sambata, la care au participat peste 150. 000 de oameni.

Proiect inedit: Primaria Capitalei ar putea sa ofere bani copiilor care au nevoie de aparat dentar

Primaria Capitalei vrea sa aloce bani pentru cumpararea de aparate ortodontice pentru copii, de proiect urmand sa beneficieze elevii de pana la 16 ani din scolile din municipiul Bucuresti. Suma alocata de.

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )