Libnet.ro
UNICEF

17:00

Primaria Capitalei vrea sa aloce 10 milioane de euro pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei vrea sa aloce 10 milioane de euro pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic

Proiectul de buget al Capitalei prevede alocarea a aproximativ 10 milioane euro pentru consolidarea . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana a aprobat un grant de peste 27 de milioane de euro pentru Transelectrica

Comisia Europeana a aprobat un grant in valoare de 27,09 milioane de euro pentru Transelectrica, in vedere construirii liniei electrice de 400 kV Cernavoda - Stalpu, a anuntat joi Transelectrica, scrie News. ro.

Investitie de 34 de milioane euro pentru informatizarea sistemului de emitere a actelor de stare civila

Sistemul de emitere a actelor de stare civila va fi informatizat cu o investitie de 34 de milioane de lei din fonduri europene, urmand ca prin acest proiect toate datele referitoare la procedurile si formularele privind starea civila, descarcarea lor si completare in format editabil, precum si plata taxelor si programarea sa se poata face online, anunta astazi Ministerul Afacerilor Interne MAI), care a depus cererea de finantare.

Primaria Capitalei are in 2018 un buget local estimat la 1,24 miliarde euro: 231 milioane euro sunt propusi pentru investitiile in infrastructura, 189 milioane euro pentru subventiile RADET SI RATB, 76 milioane euro pentru cultura

Primaria Capitalei a pus sambata dimineata in dezbatere publica bugetul pe anul 2018. Astfel, institutia are un buget local estimat de 5,7 miliarde lei 1,24 miliarde euro). Din aceasta suma, 231 milioane euro sunt propusi pentru investitiile in infrastructura, 100 milioane de euro pentru investitiile in sanatate, 32 milioane de euro pentru achizitia de autobuze, troleibuze si tramvaie, in masura in care se vor finaliza procedurile de achizitie, 103 milioane euro pentru subventia RATB, 86 milioane de euro subventia RADET, potrivit unei sinteze facute de Primaria Capitalei. Pentru teatre, muzee si alte institutii de cultura - bugetul propus pentru acest an este de peste 76 milioane euro.

PROIECT BUGET 2018 PRIMARIA CAPITALEI Pentru ce proiecte de infrastructura vrea sa dea Gabriela Firea bani: Pasajul de la Ciurel - 17,8 milioane euro, Pasaj Nicolae Grigorescu - 4,3 milioane euro, largire Fabrica de Glucoza- 4,7 milioane euro

Primaria Capitalei vrea sa aloce in 2018 pentru marile proiecte de infrastructura circa 231 milioane de euro. Dintre proiectele aflate deja in executie primesc bani: Pasajul de la Ciurel - 17,8 milioane euro, Pasaj Nicolae Grigorescu - 4,3 milioane euro, parcarea parkride de la capul Soselei Pantelimon - 15 milioane euro, pasajul pietonal de la Piata Eroii Revolutiei- 1,7 milioane euro. Anul acesta se pare ca va incepe si mult asteptata lucrare de largire a strazii Fabrica de Glucoza pentru care s-a propus alocarea a 4,7 milioane de euro. In rest, sunt prevazuti bani pentru studiile de fezabilitate a proiectelor care vor incepe in anii urmatori: Supralargire Soseaua Bucuresti - Magurele, penetratie Supralargire Soseaua Bucuresti - Magurele, Pasaj rutier Soseaua Colentina - Doamna Ghica, reabilitare bd. Basarabia, largire Calea Calarasilor.

Gabriela Firea vrea sa aloce din bugetul Primariei Capitalei pe 2018 suma de 45 milioane lei pentru biserici. 15 milioane merg la Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul general Gabriela Firea vrea sa aloce pentru biserici 45. 000 lei circa 10 milioane de euro) din bugetul pe anul 2018. Mai exact, acesti bani vor merge catre 156 de biserici din Bucuresti doar o parte monumente istorice), dintre care 15 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Proiectul trebuie votat de Consiliul General, insa acolo PSD si Gabriela Firea au majoritate.

Colaborare intre Primaria Capitalei si Asociatia Colectiv GTG 300, pentru construirea unei maternitati in curtea Spitalului de Urgenta Sf. Ioan

Primaria Capitalei va lua masuri pentru construirea unei maternitati in curtea Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan, in baza unui protocol de colaborare cu Asociatia Colectiv GTG 300, informeaza municipalitatea.

Ministerul Apararii cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ministerul Apararii cumpara de la sapte firme utilaje pentru infrastructura unitatilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene in valoare de 61,3 milioane lei 13,1 milioane euro), fara TVA.

MApN cumpara utilaje de peste 13 milioane de euro pentru Fortele Aeriene

Ministerul Apararii cumpara de la sapte firme utilaje pentru infrastructura unitatilor militare din subordinea Statului Major al Fortelor Aeriene in valoare de 61,3 milioane lei 13,1 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Bugetul Primariei Capitalei pe 2018 prevede alocarea sumei de 45 milioane lei pentru biserici

Primarul general Gabriela Firea vrea sa aloce pentru biserici 45. 000 lei circa 10 milioane de euro) din bugetul pe anul 2018, se arata in proiectul de buget lansat astazi in dezbatere publica.

Buget local estimat la 1,24 miliarde euro pentru Primaria Capitalei in 2018

Primaria Capitalei a pus in aceasta dimineata in dezbatere publica bugetul pe anul 2018, conform unui document prezentat pe site-ul institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )