Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primaria Sectorului 5 da 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Hotnews Hotnews,
 Primaria Sectorului 5 da 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primaria Sectorului 5 da 4 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui proiect adoptat de Consiliul Local recent. Banii sunt alocati din bugetul institutiei pe anul 2019. Primaria Sectorului 1 a vrut si ea sa dea 10 milioane de lei in aceasta toamna pentru lacasul de cult, dar proiectul nu a fost aprobat in Consiliul Local deoarece acolo PSD nu are majoritate. La inceputul anului, Primaria Capitalei a acordat un ajutor de 10 milioane lei pentru Catedrala. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. De acesti bani municipalitatea a inchiriat si cumparat 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar. Lucrarile au fost facute de Compania Municipala Iluminat Public. Luminitele vor fi aprinse pe 28 noiembrie cand va fi deschis si Targul de Craciun. Desi este un an mai greu din punct de vedere financiar, primarul Gabriela Firea plateste cu aproape 2 milioane de lei mai mult pentru luminitele de Craciun fata de anul trecut.

AFIR aloca peste 3,6 milioane lei pentru achizitia sistemelor informatice necesare implementarii PNDR

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia de sisteme informatice all-in-one necesare desfasurarii activitatii specifice implementarii Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR), valoarea estimata a contractului fiind de peste 3,6 milioane de lei, fara TVA, informeaza Agerpres.

Cat platesc marile orase din Romania pentru luminitele de Craciun Primaria Capitalei pastreaza secretul in tara, contracte de aproape 4 milioane lei pentru firma fiicei unui fost deputat PNL

Mai este o luna pana la Craciun, iar luminitele au fost deja montate in centrul marilor orase din Romania. Dincolo de ratiunile estetice, este vorba despre o afacere banoasa, cu sume importante alocate din bugetele publice. HotNews. ro va prezinta cat platesc marile orase din tara pentru aceste activitati si la cine ajung banii.

Primaria Sectorului 1 vrea sa cumpere 250 de locuinte sociale de pe piata libera 25 sunt intr-un imobil care ar avea probleme cu legea, potrivit ISC

Primaria Sectorului 1 vrea sa cumpere 250 de locuinte sociale de pe piata libera, proiectele fiind pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului Local. Este vorba despre 25 de locuinte pe Soseaua Bucurestii Noi nr. 136, valoarea acestora fiind de 12. 000 lei si 215 locuinte in valoare de circa 106 milioane lei, pe strada Drumul Nisipoasa nr. Problema este ca imobilul de pe Soseaua Bucurestii Noi nr. 136 ar avea probleme legale.

Bani grei pentru un decor de primavara... in plina iarna: Primaria Sectorului 1 planteaza panselute in buricul Capitalei, desi afara sta sa ninga (VIDEO)

Operatiunea Panselutele se intoarce in forta. Desi sarbatorile de iarna ne bat la usa, autoritatile au gasit de cuviininta sa planteze panselute. Astfel, Primaria Sectorului 1 a strigat.

FOTO Primaria Sectorului 4 a finalizat lucrarile la parcarea parkride de la Piata Sudului

Primaria Sectorului 4 a finalizat lucrarile la parcarea parkride de la Piata Sudului, aceasta urmand sa fie inaugurata joi. Parcarea este supraterana, are doua niveluri si adaposteste 245 de locuri la interior si 60 la exterior.

Capitalul social al companiei CertAsig scade la 17,5 milioane lei

Capitalul social al companiei de asigurari CertAsig scade de doua ori si jumatate, de la 43,28 milioane lei la 17,5 milioane lei.

LA NOUA LUNI Profitul brut al ING Bank - 704 milioane lei, in crestere cu 17%

Profitul brut al ING Bank a ajuns la 704 milioane lei, la finalul primelor noua luni ale anului in curs, in crestere cu 17% comparativ cu profitul inregis and 172;trat in aceeasi perioada a anului trecut, rezultatul institutiei de credit fiind sustinut de puternica evolutie comerciala.

Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Persoanele care refuza sa se legitimeze la solicitarea politistilor de la Brigada Rutiera risca sa primeasca o amenda de 1. 500 de lei. Legea care prevede acest lucru a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii octombrie si ii vizeaza si pe cei care nu se afla la volan si care refuza sa arate .

Start-Up Nation: Se pun 300 milioane lei in bugetul ministerului

Guvernul va aloca 300 de milioane de lei, credite de plata, in bugetul ministerului care gestioneaza programul Start-Up Nation, banii urmand sa asigure platile catre o parte dintre beneficiarii din editia a doua, 2018-2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )