Libnet.ro
UNICEF

21:30

PRIMARUL si VICEPRIMARUL din Bacau, la DNA. Sunt acuzati de abuz in serviciu

B1 B1,
PRIMARUL si VICEPRIMARUL din Bacau, la DNA. Sunt acuzati de abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, a inculpatilor NECULA COSMIN, primarul municipiului Bacau, si STEFAN DRAGOS DANIEL, la data faptei viceprimar al. continuă pe B1

Primarul PSD din Bacau si fostul viceprimar, trimisi in judecata dupa ce i-au determinat pe consilierii locali sa acorde o finantare nerambursabila de aproape 570.000 de lei pentru doua asociatii

Primarul PSD al Bacaului, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu. Ei sunt acuzati ca i-ar fi determinat pe consilierii locali sa aprobe o finantare nerambursabila de aproape 570. 000 de lei pentru doua asociatii nonprofit, desi acestea nu indeplineau conditiile.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NATIONALA 2019 BACAU. Acestea sunt rezultatele FINALE din BACAU

AICI sunt rezultatele finale dupa contestatii la Evaluarea Nationala. REZULTATELE FINALE LA EVALUAREA NATIONALA 2019 sunt publicate atat la avizierul.

Caz socant in Italia. Medici, asistenti sociali si politicieni sunt acuzati ca vindeau copii, pentru adoptie

Un caz teribil face furori in Italia. Mai multi medici, asistenti sociali, dar si politicieni, sunt acuzati ca faceau parte dintr-o retea care vindea copii, spre adoptie. Ce este insa socant e ca.

Primarul din Bacau, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan, trimisi in judecata

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan au fost trimis.

Batalie pe functiile din BNR: Care sunt propunerile PNL, PSD, ALDE, USR si UDMR

Incepe batalia pentru functiile din BNR. Mugur Isarescu este sustinut de toate partidele pentru un nou mandat de sef al Bancii Nationale a Romaniei. Nu la fel de simpla e situatia in Consiliu de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )