Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul reales cu 100% din voturi. Pana si opozitia l-a sustinut. il votam pana l-om baga in formol si tot nu il dam afara

Adevărul Adevărul,
Primarul reales cu 100% din voturi. Pana si opozitia l-a sustinut. il votam pana l-om baga in formol si tot nu il dam afara

Dumitru Vacaru, care a revenit la PNL, in pragul alegerilor, dupa un ocol de mai multi ani pe la PSD, este primar in comuna Gostinu din Giurgiu de 12 ani, iar la alegerile locale din 2020 a obtinut 100% din voturi, fiind votat si de opozitie. continuă pe Adevărul

Candidatul la primarie care a obtinut 100% din voturi

Candidatul UDMR la Primaria comunei Foieni din judetul Satu Mare, Brem Laszlo, a reusit sa obtina 100% din voturile valabil exprimate, el fiind singur candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente AEP).

Digi24: Primarul reales cu 100% din voturi, chiar si de opozitie. il votam pana l-om baga in formol. Sfatul sau pentru alegatorii din tara

In 75 de localitati din tara, alegerile locale au trecut fara emotii. Sunt cele care au avut cate un singur candidat la postul de primar.

ALEGERI LOCALE 2020 Un candidat UDMR a obtinut 100% din voturi pentru functia de primar

Brem Laszlo, candidatul UDMR pentru functia de primar al comunei Foieni din judetul Satu Mare, a obtinut 100% din voturile exprimate, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente.

VIDEO Alegeri locale 2020. Primarul reales al unei comune din Gorj a sarbatorit victoria calare

Ion Dumitru Popescu PSD), primarul reales al comunei Dragutesti, din judetul Gorj, a sarbatorit victoria in alegeri intr-un mod inedit. Acesta s-a urcat pe un cal si a plecat intr-un tur al localitatii, pentru a le multumi localnicilor.

BEC, date partiale pentru Sectorul 1, dupa 96% din voturi numarate: Clotilde Armand - 41,03%; Daniel Tudorache - 39,78%

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, se mentine pe primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenta de 1,25% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,78%, potrivit datelor partiale centralizate de BEC pana marti, la ora 20. 00, dupa numararea a 96% dintre voturi.

Antal arpad, primarul reales din Sfantu Gheorghe, are coronavirus: Ma simt putin slabit

Antal arpad, primarul din Sfantu Gheorghe, a anuntat marti, pe Facebook, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. Duminica, el a castigat al patrulea mandat de edil, fiind sustinut de.

VIDEO Petrecere cu manele si sute de persoane, dupa alegeri. Cum au sarbatorit victoria primarul reales a 5-a oara si votantii. Nimeni n-a dat doi bani pe Covid

O petrecere pe cinste a avut loc duminica noaptea in comuna calaraseana Curcani, dupa ce primarul Aurel Gazu a mai castigat un mandat in fruntea localitatii. Chermeza cu sute de persoane nu a respectat nicio regula sanitata. Desi suntem in plina pandemie, cetatenii au serbat victoria inghesuiti si band din sticle date din mana in mana.

Primarul din Romania care a castigat cu 95% din voturi: V-am ciuruit

La alegerile din 27 septembrie, primarul localitatii Ghioroc din judetul Arad a reusit o performanta greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat 95% din sufragiile localnicilor, adjudecandu-si confortabil inca un mandat de patru ani sub stindard liberal.

Rezultate alegeri locale 2020: La Galati, PSD a castigat din nou. Pucheanu si Fotea, realesi cu peste 50% din voturi (numaratoare paralela)

Primarul Galatiului si presedintele Consiliului Judetean, social-democratii Ionut Pucheanu si Costel Fotea, au fost realesi cu peste 50% din voturi, conform numaratorii paralele a PSD, relateaza Agerpres.

Situatie fara precedent la alegerile locale: cum a ajuns sa aiba 100% din voturile exprimate

Alegerile locale din Romania au inclus niste evenimente foarte ciudate, multe dintre ele fara precedent la nivel local sau global. Printre ele se numara si primarul ales cu 100% dintre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )