Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primarul Sectorului 1: Avem cele mai multe spatii de carantina din Bucuresti

B1 B1,
Primarul Sectorului 1: Avem cele mai multe spatii de carantina din Bucuresti

Daniel Tudorache a afirmat ca Sectorul 1 are cele mai multe spatii de carantina pentru suspectii de coronavirus. Mai precis, edilul a spus ca in acest sector sunt 600 de locuri, in contextul in care in. continuă pe B1

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

Peste 12.000 de apeluri la 112 legate de coronavirus, in cele mai multe cazuri fara urgente reale Unii au intrebat daca mai pot face nunta, daca mai circula trenurile sau daca posta e deschisa

Peste 12. 000 de apeluri referitoare la COVID-19 au fost preluate la 112 in perioada 25 februarie - 18 martie, in foarte multe cazuri oamenii sunand doar pentru a afla informatii despre coronavirus, fara sa existe urgente reale, potrivit Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS). Unii oameni au sunat la 112 ca sa intrebe daca mai merg trenurile, daca posta este deschisa sau ca sa ceara invoire sa mearga in alta localitate. Institutia face apel la populatie sa sune la 112 doar pentru urgente.

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 433 Cele mai multe cazuri confirmate intr-o singura zi: 66 64, vindecate si externate

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 433, raportarea oficiala de duminica anuntand alte 66 de noi cazuri. Este cel mai mare numar de imbolnaviri raportate intr-o zi de la aparitia COVID-19 in Romania. Conform Grupului de comunicare strategica, la terapie intensiva sunt internati in acest moment 14 pacienti, din care 3 in stare grava, in timp ce starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

ALDE, critici dure pentru primarul Sectorului 5 Bucuresti: isi pune cetatenii in pericol

Liderul ALDE Voicu Ion Valentin aduce critici dure pentru primarul Sectorului 5 al Capitalei. Voicu sustine ca Daniel Florea isi pune cetatenii in pericol din cauza distribuirii alimentelor.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

Eugen Tomac anunta ca a reusit sa revina din America, dupa ce a schimbat mai multe avioane

Liderul PMP, Eugen Tomac, care a fost blocat in Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei de coronavirus, anunta ca a reuit sa ajunga in tara, dupa ce a schimbat mai multe avioane. Tomac va sta izolat 14 zile la domiciliu.

Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Mihaela Buzarnescua facut o donatie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate.

Cele mai simple retete de paine de casa. Bicarbonatul de sodiu face minuni daca nu ai drojdie

Drojdia a devenit unul din ingredientele pe cale de disparitie in aceste timpuri. Majoritatea gospodinelor au luat din magazine cata drojdie au putut cuprinde. Iata cum poti sa o inlocuiesti in reteta pentru paine cu bicarbonatul de sodiu! Reteta de paine cu bicarbonat de sodiu in loc de drojdie Drojdie lipseste cu desavarsire din magazinele .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )