Libnet.ro
UNICEF

21:15

Primele detalii despre cazul asistentului- sef de la Spitalul Judetean Constanta, infectat cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Primele detalii despre cazul asistentului- sef de la Spitalul Judetean Constanta, infectat cu coronavirus

Al 39-lea pacient testat pozitiv pentru coronavirus este un asistent sef al Spitalului Judetean de Urgenta din Constanta. continuă pe Adevărul

Primul caz de coronavirus la Constanta. Barbatul testat pozitiv este asistent sef la Spitalul Judetean

Barbatul de 52 de ani este primul caz confirmat in judetul Constanta. Pana acum, au fost testate mai multe persoane, suspecte de coronavirus, dar rezultatele au iesi negative.

Barbatul din Constanta infectat cu coronavirus este asistent sef la Spitalul Judetean. Traseul complet al pacientului 39

Ies la iveala noi informatii despre pacientul 39, un barbat de 52 de ani din Constanta, care a declarat ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta.

Coronavirus. Accesul vizitatorilor la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste a fost restrictionat

Accesul vizitatorilor la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste a fost restrictionat, ca masura de precautie pentru limitarea raspandirii COVID-19.

Sunt interzise vizitele in Spitalul Judetean Constanta

Spitalul Judetean Constanta impune masuri drastice avand in vedere evolutia recenta a crizei provocate de extinderea Coronavirus COVID-19).

Spitalul Judetean din Targoviste, in alerta, dupa ce o tanara s-a prezentat la UPU spunand ca ar putea avea coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste este in alerta, dupa ce o tanara s-a prezentat, luni, la UPU, spunand ca ar putea avea coronavirus. Surse medicale au precizat ca tanara acuza o viroza respiratorie.

Detalii despre pacienta din R. Moldova diagnosticata cu noul tip de coronavirus

Femeia de 48 de ani, revenita recent din Italia, diagnosticata la Chisinau cu coronavirus de tip nou, este internata la terapie intensiva la Spitalul Clinic Republican. in boxa de reanimare pacienta este izolata, iar la ea au acces doar doua asistente si un medic, toti echipati corespunzator. Starea femeii inregistreaza o dinamica usor pozitiva. Informatiile au fost prezentate luni, 9 martie, intr-o conferinta de presa, transmite IPN.

Teste COVID-19 dupa moartea la Spitalul Judetean din Pitesti a unui sofer de tir cu edem pulmonar, care n-a anuntat ca a facut trasee internationale

Moartea unui sofer de tir preluat cu simptomele unei infectii respiratorii acute a bagat spaima in personalul Ambulantei si Unitatii de Primire a Urgentelor Spitalului Judetean din Pitesti, unde se asteapta rezultatele oficiale ale testelor COVID-19 efectuate pacientului. Barbatul n-a anuntat ca a facut trasee internationale si a expus intreg personalul medical care a intrat in contact cu el.

Operatiile care nu sunt urgente, amanate la Spitalul Judetean Ploiesti. Sectia ATI este plina ochi

Medicii din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, nevoiti sa amane interventiile chirurgicale care nu sunt urgente. Toate paturile din cadrul Sectiei de Anestezie Terapie Intensiva a unitatii sanitare sunt ocupate de victime ale unor accidente rutiere sau de pacienti cu diagnistice grave.

Medic infectionist la Matei Bals, despre cazul femeii insarcinate cu coronavirus

Adrian Marinescu, medic infectionist in cadrul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, a intervenit prin telefon in direct la Antena 3, unde a vorbit despre situatia femeii insacinate care a fost infectata cu coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )