Libnet.ro
UNICEF

11:00

Primele imagini de la accidentul feroviar grav din Ploiesti

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la accidentul feroviar grav din Ploiesti

Numarul persoanelor ranite in urma ciocnirii a doua trenuri in gara Ploiesti triaj a crescut la 11, dintre care una va fi transportata la spital cu elicopterul, informeaza ISU Prahova. continuă pe Antena3

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime. Un elicopter SMURD intervine de urgenta

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 11 raniti.

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 5 raniti.

Radu Tudor, dupa accidentul feroviar de la Ploiesti: Situatia infrastructurii romanesti e una absolut catastrofala

Radu Tudor a vorbit despre accidentul feroviar din Prahova, unde doua trenuri s-au ciocnit. Jurnalistul este de parere ca situatia infrastructurii din Romania este una catastrofala si ca astfel de evenimente pot lasa sechele persoanelor care sunt implicate.

Seful CFR Calatori, despre accidentul feroviar din Ploiesti: Exclud in totalitate sa fie greseala CFR Calatori

Seful CFR Calatori, Valentin Dorobantu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre accidentul feroviar din Ploiesti, unde doua trenuri s-au ciocnit. Dorobantu exclude in totalitate ca greseala sa vina din partea CFR Calatori.

Razvan Botezatu a fost cerut in casatorie. Primele imagini cu iubitul fostului prezentator TV si cu inelul de logodna

Razvan Botezatu a fost cerut in casatorie de iubitul sau. Iata primele imagini cu iubitul fostului moderator de televiziune! Acesta este in culmea fericirii si se pregateste intens de ziua cea mare. Razvan Botezatu, cerut in casatorie de iubit Razvan Botezatu se insoara cu cel langa care a reusit in cele din urma sa-si gaseasca .

Reteaua MedLife a finalizat achizitia spitalului Lotus din Ploiesti

Reteaua MedLife, unul din cei mai mari jucatori pe piata de servicii medicale private din Romania, anunta finalizarea tranzactiei de cumparare a pachetului integral de actiuni pentru spitalul Lotus din Ploiesti, relateaza News. ro.

Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca in urma accidentului feroviar din Prahova se intervine in forta si a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar daca exista doar persoane ranite usor, la o prima evaluare.

Detaliul revoltator in cazul accidentului feroviar din Ploiesti. Salvarile au primit adresa gresita

Ambulantele care ar fi trebuit sa ajunga la locul accidentului feroviar din judetul Prahova au primit o adresa gresita. Mai multe autospeciale au ajuns intr-o zona de camp, la aproximativ un kilometru de accident.

Digi24: Primele imagini de la interventia mascatilor la clinica de samanism. Lucian Mindruta: Povestea asta este despre ceva trendy

Au aparut primile imagini cu interventia mascatilor la clinica unde fostul sef al serviciului secret din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, si iubita lui organizau ritualuri oculte. in vila de langa Bucuresti credinta in spirite se impletea cu tamaduiri prin folosirea unui drog puternic, ce provoaca halucinatii periculoase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2609 seconds )