Libnet.ro
UNICEF

15:45

Primele imagini din complexul de lux in care se ascund Elena Udrea si Alina Bica - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primele imagini din complexul de lux in care se ascund Elena Udrea si Alina Bica - VIDEO

Apar imagini din complexul de lux din Costa Rica, in care se ascund Alina Bica si Elena Udrea. Alina Bica a plecat la inceputul anului din tara, insa a declarat in presa ca nu a fugit. Nu sunt. continuă pe Antena3

Primele imagini cu Tudorel Toader, in Japonia: Cu cine s-a intalnit ministrul Justitiei (FOTO)

Au aparut primele imagini din timpul vizitei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Japonia. Ministrul Justitiei de la Tokyo, Y333;ko Kamikawa, a publicat pe pagina a de Twitter, imagini de la intalnirea cu.

Au aparut primele imagini cu Negulescu. Unde se ascunde procurorul care falsifica probe - VIDEO

Avem imagini bomba cu omul care este in aceste zile in centrul atentiei tuturor si care a starnit un scandal imens la nivel inalt. Este vorba despre fostul procurorul Negulescu, zis si Portocala. Paparazii au.

Cata durere... Ce s-a intamplat cu Romeo, eroul din Satu Mare care SI-A DONAT ficatul unei straine care avea URGENT nevoie de transplant?

Romeo este un tanar din Satu Mare care a castigat admiratia unei tari intregi, dupa ce a decis sa-i doneze o parte din ficatul sau unei necunoscute. Tanarul se recupereaza, incet, dar sigur,.

Principele Nicolae, PRIMELE IMAGINI de la CASATORIA cu iubita sa, Alina Binder? Mai multe fotografii au fost distribuite de monarhisti (FOTO)

In ultimele zile, pe paginile de socializare ale unor monarhisti, au aparut imagini cu Principele Nicolae si Alina Binder, dintr-o sedinta foto despre care se spune ca este facuta la cununia civila a celor.

Atacul din Florida, investigat de FBI. Primele imagini ale atacatorului

FBI a deschis o ancheta interna cu privire la modul in care agentia a gestionat avertizarile privind.

Primele imagini cu masina Tesla trimisa de Elon Musk in spatiu, surprinse de un telescop robotizat

SpaceX a reusit sa lanseze cu succes racheta Falcon Heavy, considerata cea mai puternica racheta din lume, la bordul careia se afla si o masina Tesla Roadster creata de Elon Musk. Un telescop robotizat.

Imagini din arhiva AGERPRES - la sediul ONU; Miroslav Lajcak: Romania - o tara moderna si bine integrata

Expozitia de fotografie a Agentiei Nationale de Presa AGERPRES, Romania: Evolutie - 100 ani, parte din seria evenimentelor de sarbatorire a Centenarului Marii Uniri, a fost inaugurata marti, la sediul Organizatiei Natiunilor Unite din New York, ocazie cu care presedintele Adunarii Generale a ONU, Miroslav Lajcak, a subliniat parcursul tarii noastre despre care a spus ca, in prezent, este moderna si bine integrata, relateaza agentia Agerpres.

Reincepe lupta in Champions League: Juventus vs Tottenham si Basel vs Manchester City, primele dueluri din optimi

Marti se va da startul meciurilor tur din cadrul optimilor de finala ale Champions League. Juventus, finalista de doua ori in ultimii trei ani 2015 si 2017), primeste vizita celor de la Tottenham, in timp ce Manchester City va juca pe terenul lui Basel. Daca prima confruntare se anunta una echilibrata, deznodamantul fiind greu de anticipat, lucrurile stau diferit in cazul celeilalte partide a serii. Cel putin la prima impresie, Manchester City este mare favorita cu Basel.

Nu au invatat nimic din tragedia din Colectiv: NEREGULI GRAVE, gasite la restaurantul din cartierul Tineretului care a sarit in aer (VIDEO)

Nereguli grave, gasite la restaurantul din cartierul Tineretului care a sarit joi in aer. Specialistii spun ca putin a lipsit sa nu se produca o adevarata tragedie. in spatele restaurantului aflat la parterul.

Bomba cu ceas din legile justitiei care va goli parchetele si instantele superioare. Apare o noua categorie de tineri pensionari in justitie

Dintre toate modificarile cu potential impact negativ aduse celor trei legi ale justitiei statutul procurorilor, legea de organizare judiciara si legea CSM), una a trecut neobservata, dar care poate avea efecte nocive pentru sistem. Este vorba o invitatie la pensionare adresata tuturor magistratilor cu vechime cuprinsa intre 20 si 25 de ani. Ei vor putea iesi din sistem cu o pensie mai buna chiar decat salariul incasat azi fara sa mai astepte implinirea varstei de 60 de ani, cum prevede legea in vigoare azi. O asemenea oferta de nerefuzat, dublata de blocarea intrarilor in sistem in urmatorii 4 ani, va pune intr-un grav pericol functionarea sistemului de justitie. Detaliile obtinute de HotNews. ro anunta un mic dezastru in sistem: un val de plecari care va slabi mult in special institutiile-cheie din justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )