Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primele imagini cu Giovani Becali, dupa eliberarea din inchisoare

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu Giovani Becali, dupa eliberarea din inchisoare

Giovani Becali a fost eliberat conditionat, miercuri, dupa o decizie definitiva a magistratilor de la Tribunalul Ilfov. Initial, Judecatoria Sectorului 4 a respins, in luna iulie, cererea de eliberare a. continuă pe Antena3

Giovani Becali va fi eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul impresar FIFA Giovani Becali va fi eliberat conditionat, a decis, miercuri, magistratii. Giovani Becali este unul dintre cei opt oameni de fotbal condamnati in urma cu mai bine de doi ani in dosarul.

O noua palma data Justitiei: Fiul senatoarei Sorina Placinta, care abia a iesit din inchisoare, angajat la Curtea de Apel Galati

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, si-a gasit un job la numai patru luni de la eliberarea conditionata din inchisoare, conform Kanald. ro. Tanarul a fost angajat pe postul de.

Palma data Justitiei: Fiul senatoarei Sorina Placinta, care abia a iesit din inchisoare, angajat la Curtea de Apel

Andrei Placinta, fiul fostei senatoare Sorina Placinta, a iesit de doar patru luni din inchisoare si si-a si gasit un job: cel de traducator-interpret autorizat, potrivit StirileKanalD. ro. Andrei.

Becali, dupa meciul cu Astra: I-am terminat! Ce sa ma mai intereseze de Astra pe mine?

Gigi Becali spune ca nu mai are nicio emotie in acest sezon dupa ce a invins-o pe Astra, scor 1-0, si a explicat ce antrenamente suplimentare fac Florin Tanase, Man si Tudorie, potrivit.

Simona Halep, tinta ironiilor dupa retragerea din turneul de la Tokyo: ii e teama de radiatiile din Fukushima. Va juca un turneu desfasurat chiar pe un teren sterilizat in spatele casei sale

Simona Halep s-a retras in ultimul moment de la turneul Premier de saptamana aceasta de la Tokyo. Acest tip de abandon se inscrie in nota clasica facuta cunoscuta de jucatoarea din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )