Libnet.ro
UNICEF

23:00

Monstrul din Caracal deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei

Playtech Playtech,
Monstrul din Caracal deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei

Gheorghe Dinca deschide o lista cu cei mai sadici criminali in serie din istoria Romaniei. Crimele odioase comise de barbatul din Caracal au ingrozit Romania si au adus aminte de nume precum Ion Rimaru, Iancu Berila, Florea Rimaru si Vasile Tcaciuc. Gheorghe Dinca, unul dintre cei mai sadici criminali in serie din Romania Crimele comise . continuă pe Playtech

Cosmina a disparut cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal. Din fericire, a fost gasita in viata, dar fata refuza sa se intoarca acasa

Cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal, o alta tanara disparea de acasa. Cosmina Ionela Vladdin orasul Ianca, judetul Braila, disparea.

Cum poate scapa criminalul din Caracal de ani grei de inchisoare. A fost internat in trecut la psihiatrie

Daca nu erau indeajunse probe care sa sustina ca monstrul din Caracal trebuia de mult prins, acum se rostogoleste si informatia ca Gheorghe Dinca a fost internat, in repetate randuri, la psihiatrie. Cum poate scapa criminalul din Caracal. Dinca a fost internat la psihiatrie in repetate randuri Gheorghe Dinca, omul care a ingrozit o lume .

Raport MAI in cazul crimei din Caracal: Politistul de la 112 e primul responsabil pentru interventie

Detalii din raportul preliminar infaptuit de MAI arata ca primul responsabil pentru moartea Alexandrei este politistul de la 112 care a vorbit cu tanara. Care a fost atitudinea agentului de politie si ce a facut gresit astfel incat tanara de 15 ani sa nu poata fie salvata? Raport preliminar MAI in cazul crimei din Caracal .

Detalii incredibile descoperite de politisti la mecanicul auto din Caracal. Anchetatorii au ridicat de la casa barbatului mai multe oseminte si pungi de carne gasite intr-un butoi

Detalii incredibile ies la iveala, in urma perchezitiei desfasurate, in aceasta dimineata, la locuinta unui barbat din Caracal. Anchetatorii au ridicat mai multe oase gasite intr-un butoi, despre.

Presupusul criminal din Caracal, gest bizar la nunta fiicei lui - FOTO

Se pare ca nimeni din familia presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, nu mai voia sa stie de el de aproape 10 ani. Potrivit Cancan. ro, sotia s-a despartit de el insa nu si in acte) din cauza.

De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Cazul crimei din Caracal este cu atat mai grav cu cat STS trebuia sa poata localiza apelul victimei. Cum se face asta prin triangulatie si de ce apelul la 112 nu e chiar salvare in astfel de.

Ce au gasit anchetatorii in masina suspectului din Caracal. Indiciul care ar putea sa rezolve cazul

Politistii au gasit un indiciu-cheie, acasa la mecanicul auto din Caracal, unde se aflau mai multe ramasite umane. Se pare ca autoritatile au descoperit un cercel in autoturismul suspectului. Anchetatorii.

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem in cazul disparitiei fetei din Caracal

Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din Caracal.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

Surse medicale: Criminalul din Caracal a fost internat la Psihiatrie acum 9 ani

Criminalul din Caracal a fost internat, in trecut, in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean din Slatina pentru depresie si sindrom anxios, au declarat luni surse medicale pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost internat de doua ori, in 2009 si 2010. Nu se stie daca in cei 9 ani scursi de la ultima internare el a mai fost urmarit de vreun medic si daca a mai urmat vreun tratament.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )