Libnet.ro
UNICEF

01:05

PRIMELE IMAGINI CU SEBASTIAN GHITA iN SERBIA: in drum spre sectia de politie a incercat sa se fereasca de jurnalisti imbracat in negru, cu sapca si ochelari de soare(FOTO)

B1 B1,
PRIMELE IMAGINI CU SEBASTIAN GHITA iN SERBIA: in drum spre sectia de politie a incercat sa se fereasca de jurnalisti imbracat in negru, cu sapca si ochelari de soare(FOTO)

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat joi la o sectie de politie din Belgrad, pentru a da cu subsemnatul in cadrul procedurilor de control judiciar. Ghita a incercat sa se fereasca de. continuă pe B1

Primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest

Jurnalistii Antenei 3 au reusit sa surprinda primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest,in timp ce iesea din sectia de politie unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe.

FOTO. Sebastian Ghita locuieste, in Belgrad, intr-un cartier rezidential

Au aparut primele imagini cu casa din Serbia a fostului deputat fugar Sebastian Ghita. Jurnalistii Antena 3 sustin ca mogulul IT locuieste intr-un imobil achizitionat intr-un cartier din Belgrad.

Ce face Sebastian Ghita in Serbia. Imagini exclusive

Imagini in exclusivitate din fata casei lui Sebastian Ghita din Serbia. Omul de afaceri are interdictia de a parasi tara si locuieste intr-un imobil achizitionat in Belgrad. Antena 3 a.

Anuntul facut de Ministerul Justitiei despre extradarea lui Sebastian Ghita din Serbia

Ministerul Justitiei a transmis un comunicat de presa cu privire la procedurile de extradare in cazul afaceristului Sebastian Ghita. Cu privire la procedurile referitoare la extradarea lui Ghita.

Dosarele lui Sebastian Ghita: instantele din Romania au facut trei cereri de audiere prin videoconferinta pentru ex-deputatul fugit in Serbia

Instantele din Romania au facut cereri pentru audierea prin videoconferinta a lui Sebastian Ghita in trei dosare diferite, anunta Ministerul Justitiei intr-un comunicat. Reamintim ca Ghita se afla in Belgrad, sub control judiciar, dupa ce o instanta sarba a decis eliberarea sa din arest dupa plata unei cautiuni de 200. 000 de euro.

Fostul deputat Sebastian Ghita ar putea fi judecat in Romania pentru detinere de acte false, infractiune pentru care a fost retinut in Serbia

Fostul deputat Sebastian Ghita ar putea fi judecat in Romania pentru detinere de acte false, dupa ce Judecatoria Belgrad a suspendat dezbaterile, pana cand Curtea Suprema din Serbia va da un verdict in privinta extradarii.

Sebastian Ghita, pus sub control judiciar in Serbia, s-a prezentat la o sectie de politie din Belgrad

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat, joi, la o sectie de politie din Belgrad, ca parte din conditiile impuse in cadrul procedurilor de control judiciar.

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat la un sediu de Politie din Belgrad

Fostul parlamentar Sebastian Ghita s-a prezentat la Politie in Belgrad. Acesta a incercat sa se fereasca de jurnalisti. Omul de afaceri a fost eliberat saptamana trecuta din arest din Serbia insa, potrivit Ministerului Justitiei, ar urma sa fie audiat de instantele din Romania, prin videoconferinta, pe 6 si 8 iunie, in trei procese penale.

Ministerul Justitiei din Romania explica procedura necesara pentru extradarea lui Sebastian Ghita

Documentele necesare pentru extradarea lui Sebastian Ghita au fost transmise de partea romana catre Serbia inca din data de 26 aprilie, a anuntat, miercuri, Ministerul roman al Justitiei.

Ministerul Justitiei: Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta in 6 si 8 iunie

Omul de afaceri Sebastian Ghita, eliberat saptamana trecuta din arest din Serbia, ar urma sa fie audiat de instantele din Romania, prin videoconferinta, in 6 si 8 iunie, in trei procese penale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )