Libnet.ro
UNICEF

20:00

Primele imagini cu ucigasul din Timis, scos din spital (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu ucigasul din Timis, scos din spital (VIDEO)

UPDATE Au aparut primele imagini cu ucigasul politistului din Timis. Ion Lepaeste mutat din spital la Penitenciar. Anchetatorii vor putea vorbi pentru prima data cu criminalul in orele. continuă pe Antena3

Primele imagini cu ucigasul din Timis, scos din spital

UPDATE Au aparut primele imagini cu ucigasul politistului din Timis. Ion Lepaeste mutat din spital la Penitenciar. Anchetatorii vor putea vorbi pentru prima data cu criminalul in orele.

Ucigasul politistului din Timis, capturat. Era la un pas sa ucida din nou. Cum a fost gasit

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe o retea de socializare, un mesaj despre prinderea recidivistului din Timis. Acesta a ucis, in cursul zilei de duminica, un politist. Acum, foarte aproape de a comite o alta fapta teribila. Cum s-a petrecut totul? Ucigasul din Timis, prins in fapt de politisti Ionel Marcel Lepa a fost prins [] .

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Informatii exclusive si imagini socante de la operatiunea capturarii - VIDEO

Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Ranit si inarmat, se ascundea in casa unui prieten, la sapte kilometri de locul crimei care a indoliat Politia. La brau tinea pistolul cu care l-a.

VIDEO A fost prins ucigasul politistului din Timis. Unde l-au gasit trupele speciale pe criminal

Politistii l-au prins marti dimineata pe Marcel Ionel Lepa, barbatul acuzat ca l-a omorat duminica pe un barbat din Timis. Lepa a fost capturat intr-o locuinta aflata la sapte km de Timisoara.

Interlopul Marcel Lepa, ucigasul politistului din Timis, va fi externat. Unde va fi incarcerat asasinul

Ucigasul politistului din Timis, interlopul Ionel Mircea Lepa, umreaza sa fie externat si transferat in arest. Lepa a fost operat pentru a i se scoate cele doua gloante trase de politisti, in umar si.

Ucigasul politistului din Timis, inca liber. Cautarile sistate pe timpul noptii au fost reluate: Este ranit destul de serios

La mai bine de 12 ore de la crima in care un politist din Timis a fost impuscat mortal, ucigasul, ranit si inarmat, este inca liber. Cautarile sistate pe timpul noptii au fost reluate luni dimineata.

Detalii socante legate de ucigasul politistului din Timis. Cu doar un an in urma, a comis un jaf si i-a atacat pe politisti

Noi detalii socante despre ucigasul politistului din Timis. Se pare ca barbatul a comis un jaf in anul 2014 la gospodaria unor oameni din localitatea Belint. Agresorul a fost surprins cand a intrat.

Reactia lui Marian Godina la vestea ca a fost prins ucigasul politistului din Timis

Marian Godina, politist la Serviciul de Actiuni Speciale SAS), a comentat, marti dimineata, prinderea lui Ionel Marcel Lepa, barbatul cautat pentru uciderea unui politist din Timis, in timpul unei misiuni, si ranirea unui alt agent.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4. 45 in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare.

MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )