Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primele incidente din turul 2 al prezidentialelor. Cativa alegatori au fost corupti sa voteze, in timp ce altora le-a fost violata confidentialitatea votului (VIDEO)

B1 B1,
Primele incidente din turul 2 al prezidentialelor. Cativa alegatori au fost corupti sa voteze, in timp ce altora le-a fost violata confidentialitatea votului (VIDEO)

Au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale, dintre care 11 avertismente scrise si patru amenzi in valoare de 4. 500 de lei, dar si o serie dosare penale, in urma primelor incidente din finala prezidentialelor. continuă pe B1

Primele incidente din turul 2 al prezidentialelor. Cativa alegatori au fost corupti sa voteze, in timp ce altora le-a fost violata confidentialitatea votului

Au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale, dintre care 11 avertismente scrise si patru amenzi in valoare de 4. 500 de lei, dar si o serie dosare penale, in urma primelor incidente din finala prezidentialelor.

Date oficiale, primele exit-poll-uri din turul al doilea. Cine face primele sondaje la urne si cum se prezinta candidatii

24 noiembrie, turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Se alege presedintele! Date oficiale, exit-poll-uri. Cine face primele sondaje la urne si cum se prezinta candidatii? Primele exit-poll-uri. Cine face primele sondaje la urne si cum se prezinta candidatii? Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei doi candidati ce duminica, 24 noiembrie, se vor infrunta in .

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

Cum arata ultimele sondaje din turul 2 al alegerilor prezidentiale

Astazi, 24 noiembrie 2019 romanii vor merge din nou la urne pentru a-si alege presedintele, care-i va reprezenta in urmatorii cinci ani. Daca dupa turul 1, Klaus Iohannis parea deja castigator detasat in fata Vioricai Dancila, acum iata ca lucrurile au inceput sa se complice. Ultimele sondaje interne arata semne ingrijoratoare pentru PNL. Cum .

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un .

Sapte incidente in primele ore din finala prezidentialelor. Premierul Ludovic Orban: S-a continuat campania electorala la sectia de vot intr-o sectie, dar in rest sunt minore (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, la sediul MAI, ca doar sapte incidente au avut loc in primele de ore de vot si ca acestea au fost minore. Ca si numar de incidente e un numar.

VIDEO Prezenta record la urne in primele alegeri din Hong Kong, dupa aproape o jumatate de an de proteste pro-democratie Procesul a decurs fara incidente- UPDATE

Un numar record de alegatori au votat, duminica, in Hong Kong, in cadrul alegerilor locale, primul test electoral care are loc dupa cele aproape 6 luni de proteste masive pro-democratie, marcate de ciocniri violente cu fortele de ordine. Cu o ora inainte de inchiderea urnelor, datele oficiale indicau o prezenta de 69%. Procesul electoral s-a desfasurat fara incidente majore, potrivit Reuters.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mirel Palada, noi date despre votul din turul II: Aceasta este estimarea

SociologulMirel Palada a oferit noi informatii privind votul la alegerile pentru turul II al prezidentialelor. Acesta a precizat ca la orele.

Primele rezultate din Diaspora (91 de sectii din 835, 11%): Iohannis - 91,80%, Dancila - 8.20%

Primele rezultate ale votului din Diaspora, dupa centralizarea proceselor verbale din 91 de sectii dintr-un total de 835, respectiv 11%) arata un vot zdrobitor in favoarea lui Klaus Iohannis, care a obtinut peste 90% din voturi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )