Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primii 3 km ai autostrazii Bucuresti-Ploiesti, din nou in licitatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primii 3 km ai autostrazii Bucuresti-Ploiesti, din nou in licitatie

Contractul cu asocierea italiana Pizzarotti - Tirrena Scavi si CNADNR pentru constructia primilor 3,3 kilometri ai autostrazii Bucuresti - Ploiesti va inceta, CNADNR urmand sa selecteze noii constructori pana la finele lunii iunie, si estimand ca. continuă pe Wall-Street Ro

Julio Iglesias va concerta din nou in Romania. Ce preturi au biletele

Cantaretul Julio Iglesias va concerta din nou in Romania, pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, si pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI, la CAB

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), raportul Agentiei Nationale de Integritate ANI) prin care a fost constatata incompatibilitatea sa, informeaza site-ul instantei.

Magistratii amana, din nou, pronuntarea sentintei in cazul lui Oprisan

ACTUALIZARE 14:06 Magistratii Judecatoriei Cluj-Napoca au amanat din nou, azi, pronuntarea sentintei in cazul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, trimis in judecata de DNA in iunie 2006, pentru fapte de coruptie, transmit surse din presa. * Oprisan le cere lui Iohannis si ambasadei SUA oprirea presiunilor asupra judecatorilor.

DIICOT cere din nou aviz pentru urmarirea lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT isi incearca din nou norocul solicitand aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian - fost ministru al Economiei in cabinetul Tariceanu - si Adriean Videanu - fost ministru al.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI. Camera Deputatilor trebuia sa ia act de incetarea mandatului de deputat

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou raportul Agentiei Nationale de Integritate prin care s-a constatat incompatibilitatea, de data aceasta la Curtea de Apel. Plenul Camerei Deputatilor ar trebui sa ia act l.

Dana Savuica, din nou model pe podium, dupa 18 ani

Dana Savuica a urcat pe podium ca si model dupa 18 ani de pauza. A fost o exceptie pe care a facut-o pentru a-i multumi unui designer pentru un ajutor recent acordat.

Declaratie SOCANTA a vicepremierului Ungariei. Acesta a cerut din nou AUTONOMIA pentru maghiarii din Transilvania

Vicepremierul Ungariei cere din nou autonomia pentru maghiarii din Transilvania. Acesta spune ca, fara autonomie, etnicii maghiari sunt catalogati drept cetateni de rangul doi in Uniunea Europeana. Declaratiile.

Omar Hayssam a contestat, din nou, pedeapsa de 23 de ani de inchisoare

Sirianul Omar Hayssam a contestat, pentru a doua oara, decizia magistratilor Curtii de Apel Ploiesti, care au stabilit o pedeapsa de 23 de ani si patru luni de inchisoare, dupa contopirea celor trei pedepse.

Dragnea cere din nou audierea lui Ponta in dosarul Referendumului

Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, joi, la instanta suprema audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu, conform Mediafax.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, audiat din nou la DNA

Omul de afaceri Ovidiu Tender a venit si azi la DNA, pentu a da declaratii atat in dosarul in care a facut un denunt impotriva Alinei Bica, cat si in cazul plagerii sale vizand faptul ca ar fi fost inselat la cumpararea unui avion, potrivit surselor din presa.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )