Libnet.ro
UNICEF

14:45

Primul deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova. Pacienta aflata in stare extrem de grava s-a stins la spital

Adevărul Adevărul,
Primul deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova. Pacienta aflata in stare extrem de grava s-a stins la spital

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat miercuri, 18 martie, ca in Republica Moldova a fost inregistrat primul deces provocat de coronavirus. Femeia avea 61 de ani si se afla de mai multe zile in stare extrem de grava. De asemenea, de doua zile pacienta era conectata la respiratie dirijata. continuă pe Adevărul

VIDEO Primul deces cauzat de coronavirus in Republica Moldova

Primul deces cauzat de coronavirus a fost inregistrat in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

Primul deces provocat de COVID-19 din Portugalia: in zilele urmatoare vom avea si altele

Autoritatile din Portugalia au raportat, luni, primul deces provocat de noul coronavirus din tara, dar au precizat ca se asteapta sa apara si altele. Potrivit Reuters, vestea vine intr-un moment in care.

CORONAVIRUS |Primul deces provocat de virus, anuntat in Slovenia

Slovenia a anuntat primul deces provocat de coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta care suferea de o boala cronica. Anuntul a fost facut de ministrul sanatatii, Tomaz Gantar. Totodata,.

CORONAVIRUS |Primul deces in Republica Moldova

Noul coronavirus a provocat primul deces din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani s-a stins din viata marti seara, informeaza Ministrul Sanatatii de peste Prut, Viorica Dumbraveanu. Potrivit.

Viorica Dumbraveanu, dupa primul deces provocat de COVID-19: Aceasta pierdere umana trebuie sa ne solidarizeze la nivel de societate

Ministra sanatatii, muncii si protectiei sociale, Viorica Dumbraveanu, a venit cu un mesaj de condoleante catre familia pacientei decedate ca urmare a infectarii cu noul tip de coronavirus.

COVID-19 face prima victima in Republica Moldova. O femeie de 60 de ani a murit. Se intorsese recent din Italia

In Republica Moldova a fost inregistrat primul deces din cauza COVID-19, a anuntat ministrul sanatatii Viorica Dumbraveanu in cadrul unui briefing, relateaza joi Radio Chisinau.

Sase noi cazuri de infectare cu COVID-19 in Republica Moldova

Directorul Agentiei Nationale de Sanatate Publica ANSP), Nicolae Furtuna, a anuntat miercuri, 18 martie, ca au fost depistate alte sase noi cazuri de infectare cu coronavirus in Republica Moldova. Trei cazuri sunt de import, alte trei cazuri sunt de trasnmitere locala. in total, numarul persoanelor contaminate cu COVID-19 a ajuns la 35.

Republica Moldova ar putea declara astazi stare de urgenta in contextul raspandirii coronavirusului

Premierul Ion Chicu a anuntat luni, 16 martie, ca autoritatile de la Chisinau i-au in calcul sa se adreseze astazi Parlamentului pentru a declara stare de urgenta in Republica Moldova, in contextul raspandirii virusului COVID-19.

IN CONTEXTUL COVID-19 Romania va livra medicamente catre Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe MAE) si Ministerul Sanatatii informeaza ca autoritatile romane vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a institutiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova, in contextul sistarii exportului de medicamente din Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

Republica Moldova sisteaza traficul aerian. Se inchid pietele, restaurantele si magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor

Premierul Ion Chicu a declarat duminica, 15 martie, ca saptamana viitoare este una critica pentru Republica Moldova, iar de aceasta perioada depinde cum va reusi tara sa invinga raspandirea coronavirusului. in acest sens, prim-ministrul a anuntat noi masuri restrictive, menite sa determine cetatenii sa stea la domiciliu, in contextul luptei contra COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )