Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Primul deces cauzat de coronavirus in Republica Moldova

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primul deces cauzat de coronavirus in Republica Moldova

Primul deces cauzat de coronavirus a fost inregistrat in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Primul deces in Republica Moldova

Noul coronavirus a provocat primul deces din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani s-a stins din viata marti seara, informeaza Ministrul Sanatatii de peste Prut, Viorica Dumbraveanu. Potrivit.

COVID-19 face prima victima in Republica Moldova. O femeie de 60 de ani a murit. Se intorsese recent din Italia

In Republica Moldova a fost inregistrat primul deces din cauza COVID-19, a anuntat ministrul sanatatii Viorica Dumbraveanu in cadrul unui briefing, relateaza joi Radio Chisinau.

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Granitele inchise pentru cetatenii straini, de marti

Republica Moldova va sista in totalitate, incepand de marti, cursele aeriene si traversarea hotarelor terestre, in incercarea de a limita propagarea epidemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut de premierul.

Primul deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova. Pacienta aflata in stare extrem de grava s-a stins la spital

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat miercuri, 18 martie, ca in Republica Moldova a fost inregistrat primul deces provocat de coronavirus. Femeia avea 61 de ani si se afla de mai multe zile in stare extrem de grava. De asemenea, de doua zile pacienta era conectata la respiratie dirijata.

Primul deces provocat de COVID-19 din Portugalia: in zilele urmatoare vom avea si altele

Autoritatile din Portugalia au raportat, luni, primul deces provocat de noul coronavirus din tara, dar au precizat ca se asteapta sa apara si altele. Potrivit Reuters, vestea vine intr-un moment in care.

Sase noi cazuri de infectare cu COVID-19 in Republica Moldova

Directorul Agentiei Nationale de Sanatate Publica ANSP), Nicolae Furtuna, a anuntat miercuri, 18 martie, ca au fost depistate alte sase noi cazuri de infectare cu coronavirus in Republica Moldova. Trei cazuri sunt de import, alte trei cazuri sunt de trasnmitere locala. in total, numarul persoanelor contaminate cu COVID-19 a ajuns la 35.

CORONAVIRUS. CFR suspenda temporar trenuri catre Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova

CFR Calatori suspenda temporar circulatia unor trenuri internationale cu destinatiile Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Masura intra in vigoare de marti si este menita sa combata raspandirea.

Coronavirus: Rusia suspenda din 17 martie transportul feroviar spre si din Ucraina si Republica Moldova

Caile ferate ruse au anuntat suspendarea trenurilor spre si din Ucraina si Republica Moldova de la 17 martie, intr-o tentativa de a limita propagarea coronavirusului.

IN CONTEXTUL COVID-19 Romania va livra medicamente catre Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe MAE) si Ministerul Sanatatii informeaza ca autoritatile romane vor da curs solicitarii adresate pe canale diplomatice de catre Republica Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea cu necesarul medicamentos a institutiilor medico-sanitare publice din Republica Moldova, in contextul sistarii exportului de medicamente din Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Romania sprijina Republica Moldova in lupta impotriva pandemiei. Autoritatile vor livra medicamentele necesare peste granita

Autoritatile romane au hotaratsa raspunda afirmativsolicitarii formulate de Republica Moldova privind achizitionarea demedicamentenecesare tratarii infectiilor respiratorii acute, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )