Libnet.ro
UNICEF

08:15

O a treia localitate din Romania, un oras din judetul Timis, ar putea intra in carantina Decizia a fost luata deja de autoritatile judetene, se asteapta acordul DSU

Hotnews Hotnews,
 O a treia localitate din Romania, un oras din judetul Timis, ar putea intra in carantina Decizia a fost luata deja de autoritatile judetene, se asteapta acordul DSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis a decis duminica instituirea carantinei in orasul Faget si in trei sate apartinatoare, dupa ce au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19, 8 dintre ele in randul cadrelor medicale de la spitalul din localitate. Ordinul final pentru instituirea carantinei trebuie emis de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta. La acest moment, in doua localitati din Romania este instituita carantina. continuă pe Hotnews

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Orasul Faget din judetul Timis intra in carantina pentru 14 zile - decizie a Departamentului pentru Situatii de Urgenta

Orasul Faget din judetul Timis si cele trei sate apartinatoare intra in carantina de duminica seara, pentru 14 zile, a decis Departamentul pentru Situatii de Urgenta, care a aprobat hotararea autoritatilor locale. Faget - unde au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19 - este a treia localitate din Romania pentru care autoritatile dispun instituirea carantinei.

Primul oras din Romania ce intra in carantina. Nimeni nu mai poate iesi de aici. Anuntul facut de autoritati

Update: Faget a devenit primul oras din Romania care intra in carantina la ora 19:00, dupa ce Legea carantinarii a fost promulgata. Orasul Faget si satele apartinatoare Bichigi, Temeresti si Colonia Mica din judetul Timis intra in carantina totala pentru o perioada de 14 zile.

Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Romania, din pacate, treptat intra in carantina, avand in vedere ca localitatea Gornetdin judetul Prahova, unde au fost inregistrate 15 cazuri noi intre 8 si 20 iulie, silocalitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, unde au fost inregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 3. 600 de locuitori, sunt deja in .

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

inca un judet din Romania revine la restrictiile din starea de urgenta: Respectati aceste reguli!

Inca un judet din Romania revine la restrictiile din starea de Urgenta, dupa judetul Iasi. La Galati, se va restrictiona accesul in piete, astfel incat sa nu se formeze aglomeratie. Se inchid toate locurile de joaca, inclusiv cele private.

Tragedie imensa in lumea presei din Romania. S-a stins la doar 46 de ani

Tragedie fara margini! Un cunoscut jurnalist a murit la doar 46 de ani. Care a fost cauza decesului si ce mesaje de adio emotionante au lasat cei care l-au cunoscut pe barbat? Tragedie in presa din Romania. S-a stins la 46 de ani Omul de radio Calin Gheorghe a pelcat de pe acest Pamant la .

MAE: Accesul persoanelor din Romania in Cipru, permis numai cu test negativ la COVID-19

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca Romania a fost inclusa de catre autoritatile din Cipru pe lista statelor din categoria C, ceea ce inseamna ca accesul persoanelor care vin din Romania in aceasta tara va fi permis numai cu rezultatul negativ la testul molecular.

O artista din Romania a trait in casa cu sotul si cu amanta acestuia. N-a cheltuit prea multi bani cu ea

Poveste desprinsa din scenariile telenovelelor! O artista de la noi si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta. Cum s-a intamplat asta si de ce a acceptat femeia sa faca acest lucru? O artista din Romania si-a impartit sotul cu amanta cu buna stiinta O cunoscuta cantareata de muzica populara a trait in aceeasi casa .

Probleme cu judecatorii pentru Simona Halep. Ce i-a facut justitia din Romania

Simona Halep se judeca cu Fiscul iar judecatorii par ca se joaca cu nervii Simonei. Ea a fost chemata la proces cu doar cateva zile inainte de un turneu important. Simona Halep probleme cu justitia din Romania. Ce i-au facut judecatorii Simona Halep se judeca cu Fiscul si contesta executarea silita a acestei institutii. Prin .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )