Libnet.ro
UNICEF

08:45

Primul oras din Romania care s-a izolat de bunavoie din cauza pandemiei. Primar: Nu avem niciun bolnav. Trebuie sa ne protejam

Adevărul Adevărul,
Primul oras din Romania care s-a izolat de bunavoie din cauza pandemiei. Primar: Nu avem niciun bolnav. Trebuie sa ne protejam

Primarul de la Gura Humorulu, judetul Suceava, Marius Ursaciuc, a anuntat ca a luat decizia de a izola orasul, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand de miercuri, 1 aprilie, la toate intrarile in localitate, inclusiv pe drumurile secundare, sunt filtre ale Politiei. in oras intra doar cei care trebuie sa mearga la serviciu sau au probleme medicalE. continuă pe Adevărul

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

VIDEO Prima zi de carantina in primul oras carantinat din Romania.A fost scoasa Armata pe strazi

Suceava este primul oras din Romania izolat prin ordonanta militara, din cauza numarului mare de imbolnaviri cauzate de noul coronavirus. Imediat dupa ce a fost comunicat actul legislativ, la iesirile din municipiu au fost instituite filtre de politie. Pentru ca textul ordonantei nu este foarte clar, politistii au comis si greseli pe care le-au remediat.

Ce se intampla acum in Suceava, primul oras inchis din cauza coronavirus. Politia si jandarmii verifica tot

Romania este in scenariul 4 al epidemiei de COVID 19, tot mai multe masuri sunt puse la punct de catre autoritati si avem deja primul oras carantinat. Suceava s-a inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate.

CORONAVIRUS |Gabriel Oprea, despre situatia actuala din Romania: Autoritatile nu au voie sa spuna niciodata nu mai pot

Fostul Ministru de Interne si al Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a vorbit despre masurile impuse de autoritati in Romania, pe fondul epidemiei de coronavirus, dar si despre primul oras carantinat din.

Ministrul de Interne: Municipiul Suceava si opt comune intra in carantina

Primul oras din Romania care intra in carantina este Suceava.

Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. Cine era Printesa Rosie

Una dintre rudele Regelui Felipe al VI-lea a murit la Paris. Este vorba despre Principesa Maria Teresa Bourbon-Parma, in varsta de 86 de ani, internata intr-un spital din Paris si infectata cu coronavirus. Anuntul trist a fost facut de fratele ei, Principele Sixtus Henry de Bourbon-Parma. Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos.

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )