Libnet.ro
UNICEF

12:45

Primul pacient din Romania infectat cu coronavirus s-a vindecat. Si al doilea test a iesit negativ

Adevărul Adevărul,
Primul pacient din Romania infectat cu coronavirus s-a vindecat. Si al doilea test a iesit negativ

Primul pacient din Romania infectat cu coronavirus, un tanar de 25 de ani, internat la Institutul National de Boli Infectioase prof. Dr. Matei Bals s-a vindecat. El a fost retestat pentru noul coronavirus in cursul acestei zile, iar rezultatul testului este negativ. continuă pe Adevărul

Familia primului pacient din Romania cu coronavirus a fost bagata in carantina. Decizia, luata la doua zile de la anuntarea diagnosticului

Familia gorjeanului de 25 de ani, din comuna Prigoria, primul pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus, a fost bagata in carantina. Masura a fost luata astazi, desi tanarul a fost diagnosticat in urma cu doua zile.

Digi 24: Prima declaratie data de italianul revenit din Romania si confirmat cu coronavirus

Barbatul italian de 71 de ani revenit din Romania si confirmat cu coronavirus la Rimini spune ca i-a fost teama, insa acum nu mai are febra.

Primul caz de coronavirus din Romania. Este vorba de o persoana din Gorj

Conform unor surse din Ministerul Sanatatii, avem primul pacient din Romania confirmat cu coronavirusul Covid-19. Este vorba de un pacient din Gorj, care a intrat in contact cu italianul bolnav care a vizitat judetele Dolj si Gorj.

Ministerul Sanatatii: Barbatul din Gorj infectat cu coronavirus va ramane la Institutul Matei Bals

Noi precizari venite de la Ministerul Sanatatii despre situatia din Romania dupa primul caz confirmat de coronavirus.

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj.

Membrii familiei tanarului depistat cu coronavirus au refuzat sa intre in carantina intr-un centru amenajat. Vor ramane acasa

Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta Gorj a aprobat intrarea in carantina intr-un centru a cinci persoane care au intrat in contact direct cu primul pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus. Este vorba de familia lui alaturi de care locuieste.

Ultimul test facut pacientului din Gorj infectat cu coronavirus a iesit negativ

Ultimul test facut pacientului infectat cu coronavirus din Gorj a iesit negativ, iar dupa urmatorul test ar putea fi externat si nu va mai sta izolat la domiciliu.

Cum ii afecteaza Coronavirus pe soferii de TIR din Romania si nu numai. 11 state europene, lovite de COVID 19

Soferii de tir victime colaterale le psihozei pe nume Coronavirus. De obicei, prea putin pretentiosi in legatura cu rutele pe care le au de facut, soferii de tir incep sa intoarca foaia cand vine vorba sa se duca in Italia. Situatia e destul de sensibila, in conditiile in care schimburile comerciale intre statele europene au .

Primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania, inaugurat vineri. Sorin Campeanu: Va avea cele mai moderne si complete dotari

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMVB) va inaugura, vineri, primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania - Prof. dr. Alin Birtoiu, in cadrul.

Primul spital universitar veterinar de urgenta din Romania, la Universitatea de Stiinte Agronomice din Bucuresti

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMVB) va inaugura, vineri, primul Spital Universitar Veterinar de Urgenta din Romania - Prof. dr. Alin Birtoiu, in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara. Spitalul va fi dotat cu aparatura moderna si va avea capacitatea de spitalizare a cazurilor 2424, diferentiat in functie de specie si gravitatea patologiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )