Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primul roman cu coronavirus este vindecat, dar nu poate pleca acasa. Motivul pentru care nu merge la familie

Adevărul Adevărul,
Primul roman cu coronavirus este vindecat, dar nu poate pleca acasa. Motivul pentru care nu merge la familie

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este considerat vindecat dupa ce doua teste consecutive au iesit negative. Totusi, cu toate ca este practic sanatos, tanarul din Gorj nu poate pleca acasa. continuă pe Adevărul

Primul roman cu coronavirus, testat iar negativ. Poate fi externat

Gorjeanul care a fost internat la Institutul Matei Bals, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a fost retestat iar rezultatul a fost negativ. Cum acesta este al doilea test cu rezultat negativ, pa.

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj.

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala.

Primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat, dupa ce doua teste au iesit negative

Tanarul in varsta de 25 de ani, din comuna Prigoria, judetul Gorj, considerat a fi primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat, dupa ce doua teste au iesit negative.

Ministerul Sanatatii: Primul roman depistat cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat

Primul roman infectat cu coronavirus s-a vindecat, tanarul din Gorj urmand a fi externat, anunta Ministerul Sanatatii. Familia barbatului ramane in continuare in izolare la domiciliu pana la implinirea perioadei de incubatie a virusului, de 14 zile. Coronavirusul in Romania: Trei cazuri confirmate, din care unul vindecat Femeia din Timisoara si barbatul din Maramures, in stare buna.

Primul roman infectat cu noul coronavirus a ajuns la Matei Bals

Primul roman infectat cu noul coronavirus a fost dus, in noaptea de miercuri spre joi, la Institutul Matei Bals din Capitala. Acesta a fost transportat de un echipaj SMURD, care a ajuns joi dimineata la Bucuresti, transmite Mediafax.

Primul roman infectat cu coronavirus a ajuns la Institutul Matei Bals din Capitala

Primul roman diagnosticat cu coronavirus a ajuns joi dimineata la Institutul Matei Bals din Capitala. Acesta a fost adus din Gorj, unde era izolat la domiciliu de doua zile.

Monica Pop, anunt de ultima ora despre romanul infectat cu coronavirus: Este purtator, nu bolnav!

Medicul Monica Pop a subliniat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca romanul depistat ca fiind infectat cu coronavirus este purtator, nu bolnav.

Prefectul de Gorj: 73 de probe prelevate de la cei care au intrat in contact cu italianul si cu tanarul roman infectat Scolile au fost inchise si activitatile culturale si sportive din Prigoria au fost suspendate

Primul roman infectat cu noul coronavirus a fost dus, in noaptea de miercuri spre joi, la Institutul Matei Bals din Capitala, iar in localitatea gorjeana de unde provine au fost suspendate cursurile si activitatile colective. Tanarul este in stare buna, avand doar o usoara faringita, potrivit ministrului Costache. Testarea celor care au intrat in contact cu italianul infectat si cu tanarul din Gorj continua, pana acum fiind anuntate doar teste negative. in Bucuresti sunt circa 1. 000 de persoane aflate in izolare la domiciliu dupa ce au venit din zone de risc. 30 Timis: O femeie revenita din Bergamo, internata cu suspiciune de coronavirus, pentru ca are febra18. 41 Ministrul Agriculturii: Facem apel la calm; asiguram cetatenii ca exista stocuri de alimente si apa suficiente18. 24 Patriarhia Romana recomanda evitarea sarutarii icoanelor din biserica, in contextul coronavirusului. indemn similar si din partea Bisericii Catolice16. 43 Bode: Primele cinci termoscannere ajung in Romania saptamana viitoare, alte zece vin pe 20 martie18. 05 Bebelus suspectat de coronavirus, dus la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau17. 55 Un copil de 10 ani din Teleorman, care a fost in Italia, suspect de infectie cu coronavirus15. 10 Orban il trimite pe Costache sa gaseasca medici care sa demitizeze coronavirusul15. 08 Directorul medical al Spitalului Victor Babes: Coronavirusul va deveni o infectie oarecum frecventa si obisnuita.

Cursurile au fost suspendate in toate scolile din localitatea unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus

Dupa ce primul caz de roman infectat cu coronairus a fost depistat la Prigoria, in judetul Gorj, autoritatile au luat decizia de a suspenda cursurile desfasurate in scolile din localitate, pana la efectuarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )