Libnet.ro
UNICEF

10:15

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Piata de fuziuni si achizitii a numarat 19 tranzactii, in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Piata de fuziuni si achizitii a numarat 19 tranzactii, in tara noastra

Piata de fuziuni si achizitii a numarat 19 tranzactii, in tara noastra, in primul trimestru al acestui an, cu patru mai multe comparativ cu perioada similara din 2019, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Tranzactiile cu gaze naturale au prezentat o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului trecut

Tranzactiile cu gaze naturale au prezentat, in primul trimestru al anului, o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului precedent, perioada aflata sub nefericita incidenta a OUG 114, se arata intr-un comunicat al Bursei Romane de Marfuri, remis Redactiei noastre.

A SCAZUT CU 28% IN PRIMUL TRIMESTRU Activitatea globala de fuziuni si achizitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Activitatea mondiala de fuziuni si achizitii s-a diminuat cu 28% in primul trimestru din 2020, pana la cel mai scazut nivel de dupa 2016, deoarece efectele devastatoare ale pandemiei de coronavirus asupra economiei s-au produs in martie, conform Reuters.

Deloitte: OMV Petrom a transferat 40 de zacaminte catre Dacian Petroleum. Piata de achizitii este dificila in acest an

OMV Petrom a transferat 40 de zacaminte catre Dacian Petroleum, in primul trimestru din acest an, a informat compania de consultanta Deloitte, estimand ca anul 2020 este un an dificil pentru piata de fuziuni si achizitii.

Piata gazelor in primul trimestru: Preturile, in scadere continua

In primul trimestru al anului, tranzactiile cu gaze naturale au prezentat o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului precedent, perioada aflata sub nefericita incidenta a OUG 114, se arata intr-o analiza a Bursei Romane de Marfuri. Pe pietele spot, preturile medii ponderate pentru lunile ian. -martie au cunoscut o scadere continua, de la 70,8 leiMWh in ianuarie, la 66,4 leiMWh in febr. , respectiv 59,6 leiMWh in luna martie.

ONRC: Insolventele au scazut cu 13,18% in primele doua luni din 2020

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 13,18% in primele doua luni din 2020, comparativ cu anul anterior, la 856 insolvente, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. Cine era Printesa Rosie

Una dintre rudele Regelui Felipe al VI-lea a murit la Paris. Este vorba despre Principesa Maria Teresa Bourbon-Parma, in varsta de 86 de ani, internata intr-un spital din Paris si infectata cu coronavirus. Anuntul trist a fost facut de fratele ei, Principele Sixtus Henry de Bourbon-Parma. Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos.

IN PRIMELE DOUA LUNI DIN 2020: Numarul de firme dizolvate a crescut cu aproape 3,13%

Numarul de firme dizolvate a crescut cu 3,13%, in primele doua luni din 2020, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, la 5. 705, fata de 5. 532 de firme in ianuarie - februarie 2019, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris, cunoscut oficial sub numele Mondial de l and Automobile, un eveniment important in industria auto mondiala care urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie la Paris, a fost anulat in forma sa actuala din cauza epidemiei de COVID-19, au anuntat luni organizatorii, transmite AFP.

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )