Libnet.ro
UNICEF

05:30

Africa de Sud: Pedeapsa mult mai mare pentru Pistorius la curtea suprema dupa cea socant de blanda din prima instanta

Hotnews Hotnews,
 Africa de Sud: Pedeapsa mult mai mare pentru Pistorius la curtea suprema dupa cea socant de blanda din prima instanta

Curtea Suprema din Africa de Sud a hotarat o pedeapsa mult mai mare pentru atletul paralimpic Oscar Pistorius, care si-a ucis logodnica in 2013, condamnandu-l la 13 ani si cinci luni de inchisoare, dupa ce autoritatile au contestat decizia socant de blanda a instantei anterioare, sase ani de inchisoare, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

Badalau, raspuns pentru Dragnea: Am avut o invitatie de la Pahontu de a merge la poligonul SPP. Poate sa fie o coincidenta ciudata. Dl Dragnea are informatii mult mai multe decat mine/ Nu sunt eu persoana din PSD contactata de Pahontu

Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau a relatat marti jurnalistilor ca o parte dintre membrii comisiei de aparare din Senat au primit o invitatie din partea generalului Lucian Pahontu, seful SPP, de a merge sa viziteze poligonul SPP, si ca poate sa fie o coincidenta ciudata asa cum a spus Liviu Dragnea faptul ca invitatia era pentru aceeasi zi in care ar fi trebuit ca in comisia de aparare sa se dea raport pe legea privind rachetele Patriot. Badalau a explicat insa ca el nici macar nu a fost la poligon, ci la o intalnire cu sindicate. Badalau a spus si ca Dragnea are mult mai multe informatii decat el si ca are incredere in ceea ce spune. Vicepresedintele Senatului a negat ca ar fi persoana vizata de Pahontu, dupa ce Dragnea a transmis un mesaj pentru seful SPP sa nu mai incerce sa convinga membrii PSD sa aiba ganduri de marire.

Radulescu, BNR: O eventuala recesiune in Europa ar putea antrena efecte mult mai severe in Romania

Directorul Directiei de Stabilitate Financiara din cadrul BNR, Eugen Radulescu, a declarat joi, la Sinaia, ca provocarile economiei de acum seamana cu cele din anii 2006-2008, fara a avea amploarea de atunci, dar o eventuala recesiune in Europa ar putea antrena efecte mult mai severe in Romania. O eventuala recesiune la nivel european ar putea antrena efecte mult mai severe in Romania, a declarat, potrivit Mediafax, Eugen Radulescu, la seminarul EU-COFILE organizat, la Sinaia, de Banca Nationala a Romaniei BNR), Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Alpha Bank. El a precizat ca opiniile astfel prezentate nu agajeaza in niciun fel Banca Nationala, ci sunt consideratii personale, pe care le exprima ca economist.

Catalin Ivan: Exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca exista un grup in PSD, tot mai mare, care lucreaza la un nou proiect pentru PSD si ca in jurul lui Dragnea sunt tot mai putini oameni.

Raluca Turcan: intelepciunea este o caracteristica mult mai pregnanta la doamne decat la domni

Presedinta PNL Sibiu, deputata Raluca Turcan, a declarat joi seara ca intelepciunea este o caracteristica mult mai pregnanta la doamne, decat la domni.

[P] Valabilitate mai mare si preturi avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate si a semnaturii electronice, dar ofera si garantia ca valoarea legala a documentelor semnate electronic este recunoscuta in orice stat membru UE. Ca urmare a masurilor de securitate ridicate implementate si a rigurozitatii procesului de identificare a clientilor, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in intampinarea utilizatorilor de semnaturi electronice cu 3 noi avantaje.

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

Romania, printre statele UE in care microintreprinderile au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare

Microintreprinderile firmele cu pana la noua angajati) au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare in sase state membre UE: Belgia unde microintreprinderile sunt responsabile pentru 46% din totalul exporturilor intra-UE), Malta 37%), Ungaria 26%), Marea Britanie 23%), Romania si Suedia ambele cu 19%), potrivit datelor publicate marti de Eurostat, informeaza Agerpres.

Bancile romanesti, cel mai mare profit de dupa criza financiara: 4,1 miliarde lei, in doar 9 luni

Profitul bancilor a crescut accelerat in primele 9 luni din an, desi au inasprit conditiile de creditare, in special pentru creditele de consum. Potrivit datelor BNR, in cele trei trimestre, profitul bancilor a atins valoarea de 4,1 miliarde lei, circa 900 milioane de euro, fiind cel mai mare de dupa anul 2008. Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a coborat la 7,96%, tinta BNR fiind de6% pana la sfarsitul acestui an.

Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Prin extinderea sistemului antigrindina, in acest an in tara noastra s-a obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie, insa despre acest sistem s-a vorbit foarte putin, a declarat astazi, Petre Daea, la Pitesti, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )