Libnet.ro
UNICEF

06:45

Printul Charles, infectat cu coronavirus, a iesit din izolare dupa o saptamana: anuntul facut de casa regala

Adevărul Adevărul,
Printul Charles, infectat cu coronavirus, a iesit din izolare dupa o saptamana: anuntul facut de casa regala

Printul Charles, mostenitorul tronului britanic, care a fost testat pozitiv la Covid-19, a iesit din autoizolare dupa numai sapte zile. Starea sa de sanatate este buna, a anuntat purtatorul sau de cuvant. continuă pe Adevărul

Printul Charles, diagnosticat cu coronavirus, a iesit din autoizolare dupa sapte zile

Printul mostenitor Charles al Marii Britanii a iesit din autoizolare, dupa ce, saptamana trecuta, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Printul Charles a iesit din auto-izolare si se simte bine

Mostenitorul tronului britanic, printul Charles, in varsta de 71 de ani, care fusese testat pozitiv cu coronavirus, a iesit din auto-izolare dupa sapte zile si se simte bine, a anuntat purtatorul sau de cuvant. El isi va relua intalnirile si va face miscare conform recomandarilor medicale si guvernamentale.

Printesa Diana nu a mai purtat Chanel, dupa divortul de Printul Charles. Explicatia uluitoare

Printesa Diana a incetat sa mai poarte orice accesoriu de la brand-ul Chanel dupa divortul de Printul Charles. De ce a ales sa faca asta? Care este motivul adevarat? Motivul pentru care Printesa Diana a incetat sa poarte Chanel dupa divortul de Printul Charles Printesa Diana era extrem de apreciata de doamne si de domnisoare .

Barbat fugit din izolare, in stare critica pe scarile Spitalului Harsova: I-a scuipat pe medici si i-a amenintat

Un barbat fugit din izolare i-a terorizat pe medicii de la Spitalul Orasenesc Harsova, dupa ce a ajuns in stare critica pe scarile spitalului si a inceput sa ii scuipe si sa ii injure pe medicii care se luptau sa ii salveze viata.

Mama degenerata care si-a abuzat sexual fetita de 9 ani pentru placerea amantului a iesit din inchisoare dupa doar doi ani. Gata, mami, mi-e frig! Facem si maine

O tanara din Bacau, condamnata la 5 ani si patru luni de inchisoare pentru ca si-a violat si filmat fiica de doar 9 ani in ipostaze indecente, a fost eliberata din inchisoare dupa doar doi ani de pedeapsa.

Angajat al Aeroportului Otopeni, infectat cu coronavirus Directorul operational al Aroportului, schimbat din functie dupa aglomeratia de la Terminalul Sosiri (VIDEO)

Un angajat al Aeroportului Intenational Henri Coanda a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus. Iar in urma aparitiei imaginilor cu sutele de romanui inghesuiti la Terminalul Sosiri de pe.

Cat te costa sa fugi din izolare sau carantinare? 300 leizi + amenda 20.000 lei +dosar penal

Potrivit Ordonantei Militare nr. 4, persoanele care incalca regulile de izolare sau carantinare vor intra ori reintra in carantina, dupa caz, si vor suporta obligatoriu toate cheltuielile. in plus, risca si.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

Coronavirus: Informaticienii din Bulgaria trimisi in somaj tehnic fac gratuit aplicatii digitale pentru spitale

Informaticienii bulgari plasati in somaj tehnic vor inzestra gratuit spitalele publice din tara cu aplicatii digitale pentru a imbunatati procedura de internare a pacientilor diagnosticati cu noul coronavirus, salvandu-si in acelasi timp locurile de munca, au anuntat Guvernul si directorii unor companii din Bulgaria, scrie Agerpres, citand AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )