Libnet.ro
UNICEF

07:45

PROBLEME GRAVE pentru Simona Halep! SE LASA DE TENIS? Vestea care A SOCAT FANII: Urmez un tratament...

B1 B1,
PROBLEME GRAVE pentru Simona Halep! SE LASA DE TENIS? Vestea care A SOCAT FANII: Urmez un tratament...

Veste trista din partea tenismenei Simona Halep! Sportiva a anuntat ca va reveni in Romania, pentru a face un RMN, din cauza accidentari suferite in timpul turneului din Asia. continuă pe B1

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in .

WTA Beijing: Victorie pentru Simona Halep

Simona Halep, numarul sase mondial, s-a calificat, duminica, in runda a doua a turneului WTA de la B.

Darren Cahill, mesaj pentru Simona Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implines.

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani .

Simona Halep, criza de nervi pe teren. A tipat la antrenorii ei: Spuneti ceva!

Simona Halep a rabufnit nervos in timpul meciului cuRebecca Peterson, de la Beijing, desi s-a impus fara probleme. La avantajul scorului de 6-1, 3-1, Simona a putut fi auzita in timp ce.

WTA Beijing: Simona Halep vs Rebecca Peterson 6-1, 6-1 Halep, calificare lejera in turul doi - Multe cadouri facute de suedeza

Fara a arata probleme fizice, Simona Halep 6 WTA) a debutat cu o victorie categorica la turneul Premier Mandatory de la Beijing, scor 6-1, 6-1, in fata suedezei Rebecca Perterson 53 WTA), venita din calificari. Jocul romancei nu a fost neaparat la cel mai inalt nivel, insa a profitat din plin de numeroasele erori si de punctele facute cadou de Peterson. Chiar daca jocul a curs in favoarea sa pe toata durata meciului, Halep a dat de multe ori semne de nervozitate, reprosandu-le celor din echipa ca nu o incurajeaza suficient.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 2-6, 3-6 Halep, eliminata in turul doi - Bariera fizica

Nu trebuie sa fii mare expert in tenis pentru a putea observa rigiditatea unui sportiv care in mod normal se intinde pana unde este nevoie pentru a returna o minge. Simona Halep a parut departe de o forma fizica care sa-i permita sa evolueze la cel mai inalt nivel, decizia de a juca totusi pana la capat meciul cu Ekaterina Alexandrova fiind una cel putin discutabila. Halep a parasit China Open in turul doi, dupa ce a adunat doar cinci game-uri intr-o partida care a durat o ora si patru minute 6-2, 6-3).

Simona Halep, un car de nervi pe terenul de tenis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sase mondial, s-a calificat, duminica, in runda a doua a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari, dupa ce a intrecut-o pe suedeza.

Simona Halep, spulberata la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale in valoare de 8. 274 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 6-2, 6-3, de.

Noul clasament WTA. Pe ce loc a urcat Simona Halep

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, in ciuda abandonului in turul al treilea de la Wuhan, ocupand saptamana aceasta pozitia a 5-a, dupa ce a facut rocada cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )