Libnet.ro
UNICEF

21:15

Probleme de sanatate pentru adversara Simonei din optimile Roland Garros. Va lua analgezice la meciul cu Halep

Adevărul Adevărul,
Probleme de sanatate pentru adversara Simonei din optimile Roland Garros. Va lua analgezice la meciul cu Halep

Adversara Simonei Halep din optimile de la Roland Garros, Iga Swiatek, a vorbit depre meciul cu campioana in exercitiu. continuă pe Adevărul

Probleme mari si inexplicabile pentru adversara Simonei Halep! Ultima data a ajuns la spital din cauza acestora

Simona Halep revine azi pe teren la Roland Garros, unde va juca in turul secund, impotriva polonezie Magda Linette.

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei - Romanca are 7-0 in meciurile directe

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic Serbia, 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Tsurenko este una dintre victimele preferate ale Simonei, ea conducand cu 7-0 in meciurile directe cu jucatoarea in varsta de 30 de ani.

Roland Garros: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep in turul trei

Lesia Tsurenko 27 WTA) este adversara Simonei Halep in turul trei de la Roland Garros. Ucraineanca a trecut de Aleksandra Krunic 76 WTA), scor 7-5, 5-7, 11-9, dupa ce a salvat o minge de meci. Se actualizeaza.

DigiSport: Replica memorabila: cum a reactionat adversara Simonei Halep, cand a fost intrebata daca are un iubit

In varsta de 30 ani, Lesia Tsurenko este adversara Simonei Halep in turul trei la Roland Garros. Ucraineanca s-a dedicat in ultimii ani exclusiv tenisului, de care este indragostita. intrebata de italieni daca are o relatie, sportiva nascuta la Volodymyrets a dat o replica memorabila.

Verdict amanat in privinta adversarei Simonei din turul 3 de la Roland Garros. Krunici - Tsurenko a fost intrerupt

Meciul dintre Aleksandra Krunici din Serbia, locul 76 WTA si Lesia Turenko din Ucraina, locul 27 WTA, a fost intrerurpt, joi, din cauza intunericului.

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie cere redeschiderea dosarului judecatorului Bogdan Mateescu

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) cere judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie sa confirme ordonanta prin care procurorii SIIJ au redeschis un dosar penal din 2017 care.

CONFERINTA BURSA-STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI / STEFANIA DEAK, DEPARTAMENTUL PENTRU DEZVOLTARE DURABILA DIN GUVERN: Strategia nationala de dezvoltare nu trebuie sa ramana pe hartie

Tara noastra are o strategie nationala de dezvoltare durabila, care trebuie implementata, potrivit doamnei Stefania Deak, cercetator stiintific la Departamentul pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Guvernului.

Roland Garros: Iga Swiatek (18 ani), adversara Simonei Halep din optimi - Poloneza a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 6-0 in fata campioanei olimpice

Iga Swiatek a implinit vineri 18 ani) a invins-o pe campiona olimpica Monica Puig 59 WTA), scor 0-6, 6-3, 6-3, si se va duela cu Simona Halep in optimile turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )