Libnet.ro
UNICEF

12:15

Roland Garros: Iga Swiatek (18 ani), adversara Simonei Halep din optimi - Poloneza a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 6-0 in fata campioanei olimpice

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Iga Swiatek (18 ani), adversara Simonei Halep din optimi - Poloneza a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 6-0 in fata campioanei olimpice

Iga Swiatek a implinit vineri 18 ani) a invins-o pe campiona olimpica Monica Puig 59 WTA), scor 0-6, 6-3, 6-3, si se va duela cu Simona Halep in optimile turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

O poloneza de 18 ani, adversara Simonei Halep in optimi

Iga Swiatek a furnizat surpriza, sambata, la Roland Garros prin eliminarea fostei campioane olimpice Monica Puig.

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Probleme de sanatate pentru adversara Simonei din optimile Roland Garros. Va lua analgezice la meciul cu Halep

Adversara Simonei Halep din optimile de la Roland Garros, Iga Swiatek, a vorbit depre meciul cu campioana in exercitiu.

Reactia Simonei Halep dupa cea mai categorica victorie de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit cu sportivitate despre adversara careia nu i-a dat nicio sansa, sambata, in turul 3 la Roland Garros.

Ce spune Simona Halep despre viitoarea adversara de la Roland Garros, o jucatoare pe care nu a intalnit-o niciodata

Simona Halep a trecut in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde va avea parte de o adversara inedita.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III de la Roland Garros: Palmares ZDROBITOR pentru sportiva noastra in confruntarile directe

Simona Halep 3 WTA) va da peste Lesia Tsurenko 27 WTA), in turul III de la Roland Garros, dupa ce ucraineanca a trecut de Alexandra Krunic, potrivit gsp. ro.

Roland Garros: Simona Halep vs Magda Linette, in turul al doilea / Meciul va avea loc joi, in jurul orei 18:30

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni, joi, pe sportiva poloneza Magda Linette, numarul 87 mondial, in turul doi al probei de simplu feminin de la Roland Garros, potrivit programului anuntat de organizatori.

Roland Garros: Final de drum pentru Serena Williams - Americanca, eliminata in turul trei de Sofia Kenin (scor 6-2, 7-5)

Drumul Serenei Williams la Roland Garros a fost oprit in turul trei de compatrioata sa Sofia Kenin 35 WTA). Favorita numarul 10 a competitiei de la Paris a fost invinsa cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 33 de minute de joc.

Roland Garros: Roger Federer, victorie in trei seturi la meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam - Elvetianul s-a calificat in optimi

Roger Federer 3 ATP) continua cursa la Roland Garros cu o noua victorie in trei seturi. La meciul cu numarul 400 la un turneu de Grand Slam, campionul elvetian l-a invins pe norvegianul Casper Ruud 63 ATP), scor 6-3, 6-1, 7-68). Federer si-a asigurat astfel a 14-a calificare din cariera in optimile competitiei de la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )