Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii din Moldova vor avea lefuri mai mari si mai multa independenta

Adevărul Adevărul,
Procurorii din Moldova vor avea lefuri mai mari si mai multa independenta

In mantii in loc de uniforme cu epoleti, platiti si pregatiti bine, imuni la mita si la trafic de influenta. Asa ar trebui sa arate, peste cativa ani, procurorii moldoveni, daca va fi sustinuta conceptia de reformare a sistemului. continuă pe Adevărul

CFR Marfa estimeaza pierderi de patru ori mai mari decat cele bugetate

CFR Marfa va avea pierderi de 220 de milioane de lei pentru anul in curs, de peste patru ori mai mari fata de cele estimate in bugetul aprobat cu doar doua saptamani in urma de 50 de milioane de lei), potrivit unui proiect de rectificare a BVC, postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana/ Ilie Sarbu: Cei ce au dat semnaturi in dosarul Rosia nu vor avea sarbatori linistite/ Raportul a fost trimis la Parchetul General

Senatul a respins marti proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, in forma trimisa de Guvern. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a declarat, marti, in cadrul dezbaterilor privind Rosia Montana, ca toti cei implicati si care au dat semnaturi in acest dosar nu vor avea sarbatori linistite, raportul comisiei parlamentare fiind deja trimis la Parchetul General, transmite Mediafax.

Subiectele zilei: Lovitura de doua miliarde de euro a baietilor destepti din energie. De ce a crescut factura la curent a romanilor; Cele mai mari gafe din timpul regimului comunist: purcei parfumati la expozitia de animale si drumuri asfaltate intr-o no

Saptamana nebuna a politicienilor. Si in aceasta saptamana politicienii au spus lucruri trasnite. EVZ a facut o selectie a celor mai interesante sau pitoresti declaratii ale acestora. Valeriu Zgonea s-a depasit pe sine, iar Maria Grapini nu a ratat nici. Cum a inceput istoria terorista a Miscarii Legionare. Istoricul clujean Horia Nasra a realizat un studiu referitor la ceea ce este cunoscut in istoriografia romaneasca drept Complotul din Dealul Spirii. Este vorba de o actiune care avea sa duca la.

Gabriel Resources anunta cheltuieli mai mari cu comunicarea

Gabriel Resources, actionarul majoritar al Rosia Montana Gold Corporation RMGC), a utilizat in primele noua luni ale acestui an 22,8 milioane dolari canadieni din rezerve si anunta cheltuieli in crestere cu avizarea si comunicarea in a doua jumatate a anului, in contextul dezbaterii din Parlament, transmite Mediafax. Gabriel Resources, inregistrata in Canada si listata la bursa de la Toronto, avea la finele lunii septembrie lichiditati de 56,2 milioane dolari canadieni, potrivit unui comunicat transmis vineri de compania care detine 80% din actiunile RMGC.

Top: 10 tari in care studentii au cele mai mari asteptari salariale

Tinerii stiu ce vor si au planuri concrete in ceea ce priveste cariera lor inca din anii facultatii, iar asta o arata un studiu realizat de Universum pe tema asteptarilor salariale ale studentilor dupa absolvire. Wall-Street. ro iti prezinta tarile in.

Strainii vor putea cumpara mai usor terenuri agricole din Romania. Ce restrictii au fost eliminate

Statul elimina restrictiile impuse in prezent cetatenilor straini care vor sa cumpere terenuri agricole, dupa 1 ianuarie 2014, inclusiv obligatia de a avea experienta in agricultura, dar pastreaza prevederea privind dreptul de preemptiune al cetatenilor romani, potrivit unui proiect de lege.

CFR Marfa dupa esecul privatizarii: mai multi bani pentru bonusuri si salarii, pierderi de peste patru ori mai mari

Minsterul Transporturilor a pregatit un nou proiect de buget la CFR Marfa care prevede bonusuri si cheltuieli aferente contractului de mandat mai mari, venituri in scadere cu peste 9% si pierderi in urcare de 4,4 ori fata de varianta aprobata la inceputul lunii noiembrie.

Riscuri mai mari pentru romani decat pentru ceilalti europeni

Factori de risc precum hipertensiunea, consumul de tutun, raspandirea tuberculozei sau rata mortalitatii materne au o valoare semnificativ mai mare in Romania fata de media regionala, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Strada Republicii, pe locul al doilea in topul celor mai mari chirii din Romania

Cele mai scumpe chirii sunt in capital pe Bulevardul Magheru si calea Victoriei. Pe locul al doilea este strada Republicii din Brasov. Cele mai scumpe chirii din lume sunt la Hong Kong.

Faze tari: Au dezvaluite secretele jeturilor misterioase expulzate in spatiu de gaurile negre; 5 cele mai mari mituri urbane: ce nu stim despre prezent si viitor?; S-a stabilit cat valoreaza Parisul! Suma colosala te va lasa fara aer

Mai multi rebeli Al-Qaeda si-au cerut scuze dupa ce au decapitat persoana gresita. Un grup de extremisti islamici si-au cerut scuze public dupa ce au decapitat barbatul gresit, publicand imagini cu acesta, scrie Mirror. co. uk. In timpul unui. Ce greseala au facut libanezii, cu ocazia aniversarii independentei. Statul libanez se pregateste sa aniverseze 70 de ani de la declararea independentei. Fosta colonie franceza planuia sa lanseze o bancnota speciala, pentru a marca evenimentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )