Libnet.ro
UNICEF

13:46

Procurorii italieni ancheteaza decesul lui Davide Astori, capitanul Fiorentinei. S-a deschis un dosar pentru ucidere din culpa

Adevărul Adevărul,
Procurorii italieni ancheteaza decesul lui Davide Astori, capitanul Fiorentinei. S-a deschis un dosar pentru ucidere din culpa

Procurorii italieni ancheteaza decesul lui Davide Astori, capitanul de 31 de ani al Fiorentinei, gasit fara suflare in camera sa de hotel. continuă pe Adevărul

Mesaj macabru afisat de fanii italieni dupa decesul fotbalistului Davide Astori

Decesul fotbalistului italian Davide Astori a indoliat lumea sportului, dar au existat si personaje care s-au folosit de prilej pentru rafuieli personale.

Mesajele lui Ianis Hagi si Adrian Mutu dupa decesul lui Davide Astori, capitanul de la Fiorentina

Ianis Hagi si Adrian Mutu, care au jucat si ei la Fiorentina, au postat mesaje de condoleante pe Fac.

Davide Astori, capitanul de la Fiorentina, a murit la 31 de ani intr-o camera de hotel

Fundasul italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, a fost gasit mort duminica, in camera .

VIDEO Doliu in fotbalul din Italia: Davide Astori (31 de ani, capitanul Fiorentinei) a murit in somn - Toate meciurile de duminica din Serie A, amanate, inclusiv Milan vs Inter

Tragedie in fotbalul din Italia, titreaza Gazzetta dello Sport: Davide Astori, capitanul Fiorentinei, a murit in somn, la doar 31 de ani. Decesul a survenit la Udine, acolo unde formatia Viola se afla pentru disputa cu Udinese din etapa a XVII-a). Prima ipoteza a mortii: stop cardio-respirator. Toate meciurile de duminica din Serie A au fost amanate, inclusiv marele derbi dintre AC Milan si Inter, de pe San Siro. Se actualizeaza.

Moartea lui Davide Astori a socat fanii fotbalului. Primele reactii oficiale

Prima reactie oficiala despre decesul lui Davide Astori. De ce a murit capitanul Fiorentinei. Antoni.

Soc in fotbalul mondial. Capitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost gasit mort in hotel

Fundasul international italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, in varsta de 31 de ani, a decedat in noaptea de sambata spre duminica la un hotel din Udine, unde echipa sa urma sa joace duminica.

Ce a facut Davide Astori cu cateva ore inainte de a muri

Davide Astori, capitanul Fiorentinei, s-a stins din viata in noaptea de sambata spre duminca, intr-o camera de hotel. Cu doar cateva ore inainte de descoperirea socanta, fotbalistul si-a petrecut seara de.

Mesaj emotionant scris de portarului italian Gianluigi Buffon, in memoria lui Davide Astori

Portarul italian Gianluigi Buffon, in varsta de 40 de ani, a transmis o scrisoare emotionanta dupa decesul fotbalistului Davide Astori, precizand ca de obicei nu isi exprima gandurile public, dar a ales sa.

Rasturnare de situatie privind moartea lui Davide Astori. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii italieni au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, in cazul mortii lui Davide Astori. Fotbalistul de 31 de ani a fost gasit mort in camera sa de hotel din Udine, inainte de meciul Fiorentinei cu.

Tragedie in fotbal! Capitanul formatiei Fiorentina, Davide Astori, a murit in somn

Capitanul formatiei Fiorentina, Davide Astori, a incetat din viata noaptea trecuta, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A. Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.263 seconds )