Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul care nu a permis descinderea in casa presupusului ucigas de la Caracal ar putea fi suspendat

Antena3 Antena3,
Procurorul care nu a permis descinderea in casa presupusului ucigas de la Caracal ar putea fi suspendat

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa discute, joi, suspendarea din functie a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Explicatiile unui medic stomatolog despre dintii care ar fi fost descoperiti in casa groazei din Caracal

Cazul de la Caracal este unul mediatizat indelung, iar o intreaga tara priveste revoltata cum toate informatiile ar conduce spre o interventie esuata a autoritatilor. Pe internet circula multe detalii din ancheta si poze cu ramasitele gasite in locuinta lui Gheorghe Dinca, despre care se crede ca ar fi umane. De cateva zile, echipe de .

Procurorul care s-a ocupat de cazul Alexandrei, audiat la Parchetul General (VIDEO)

Procurorul care s-a ocupat de dosarul privind disparitia Alexandrei, fata ucisa la Caracal, este audiat, luni, la Sectia indrumare si Control din cadrul Parchetului General.

Consiliul Superior al Magistraturii discuta joi suspendarea procurorului din Caracal care nu ar fi permis perchezitia in casa lui Dinca inainte de ora 6.00

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) vor discuta joi propunerea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie a lui Cristian Popescu, procurorul din Caracal care nu le-ar fi permis politistilor sa patrunda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6:00. Ancheta inspectorilor judiciari vizeaza exercitarea functiei cu grava neglijenta.

Noi detalii din casa groazei din Caracal: o vecina ar fi sunat la 112, dar n-a fost luata in seama. Ce spun probele ADN

Noi detalii ies la iveala din casa groazei din Caracal, in care locuia Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi ucis cu bestialitate cel putin doua adolescente. O vecina ar fi sunat cu cateva ore bune inainte de apelul fetei la 112, dar politistii nu au luat-o in seama. Surse din ancheta dau de inteles ca .

FOTO Imagini din casa groazei din Caracal: cu cat dorea criminalul sa vanda cele 7 camere pline cu mizerie si fiare vechi

Criminalul Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca a ucis doua adolescente, traia intr-o mizerie de nedescris. Locuinta sa, aflata la periferia Caracalului, era ticsita de fiare vechi, obiecte nefolositoare si mormane de haine. Casa lui Gheorghe Dinca e localizata la marginea Caracalului si impresioneaza printr-un gard inalt. Gospodaria se intinde pe 3. 000 de metri .

Surse: Cum a vrut adjunctul IPJ Olt a vrut sa grabeasca intrarea in casa groazei din Caracal

Adjunctul IPJ Olt, comisarul sef Nicolae Alexe, le-a propus procurorilor care coordonau operatiunea de la Caracal sa sune chiar el la 112 si sa raporteze un caz de violenta domestica pentru ca politistii sa po.

Descinderi langa casa CRIMINALULUI din Caracal. Vecin: Nu suntem in relatii bune. Eu stiam FATA LUI ADEVARATA. Este un OM VIOLENT. Politistii mi-au verificat PODUL (VIDEO)

Politistii fac descinderi, miercuri, langa casa lui Gheorghe Dinca. Oamenii legii au intrat in casele dimprejur si au verificat boxele si posurile acestora. Unul dintre vecinii sui Dinca spune ca stia.

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )