Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple, cel mai valoros brand din lume

Antena3 Antena3,
Apple, cel mai valoros brand din lume

Pple has been named the worlds most valuable brand after the release of its smartwatch and iPhone 6S helped push up sales. Google is second while Coca Cola came third according to the list of the top 100 brands. continuă pe Antena3

Apple, cel mai valoros brand din lume pentru al treilea an consecutiv

Apple a ramas in fruntea clasamentului anual al celor mai valoroase branduri din lume, realizat de firma de consultanta Interbrand, pastrand acest titlu din 2013, informeaza Fortune. com.

Cel mai bizar job din lume! Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu!

In cazul in care te intrebai care este cea mai bizara meserie din lume, atunci acum poti afla raspunsul. Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu. in provincia chineza Chengdu exista oameni care.

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

Faze tari: El este primul om care va trai vesnic?; Face mai multi bani daca posteaza un selfie decat in patru zile de munca; El e cel mai viril barbat din lume! Are 100 de copii

Nu e gluma! Locuri din lume unde moartea este interzisa. Omenirea a incercat dintotdeauna sa desluseasca misterul mortii, multi au fost cei care au incercat sa o pacaleasca, dar la un moment dat aceasta tot i-a ajuns din urma. Cercetatorii americani construiesc o gradina zoologica inghetata, pentru a salva speciile pe cale de disparitie. Centrul de Biostiinta Regenerativa din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologica inghetata.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG. Cati din top sunt francezi

Suedezul Zlatan Ibrahimovici a devenit cel mai bun golgheter din istoria clubului francez Paris Saint-Germain, cu 110 reusite. El a reusit aceasta performanta la doar o zi dupa ce a implinit varsta de 34 de ani.

Cel mai puternic uragan din ultimii ani foarte probabil va lovi Marea Britanie

Cel mai puternic uragan din ultimii cinci ani este asteptat sa loveasca Marea Britanie saptamana viitoare. Acesta vine dupa o toamna nefiresc de calda, cu temperaturi record, scrie.

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

Trasnitii au depasit The Simpsons si au intrat in Cartea Recordurilor: cel mai longeviv sitcom din lume

Cu un numar total de 1. 345 de episoade, seria Trasnitii a depasit animatia Familia Simpsons si a devenit cel mai longeviv sitcom din lume, potrivit certificatului obtinut de la Guinness Book.

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )