Libnet.ro
UNICEF

21:30

Productie vehicule DACIA in Romania primele 9 luni din 2017

Auto Ro Auto Ro,
Productie vehicule DACIA in Romania primele 9 luni din 2017

Conform ultimului comunicat de presa la ACAROM, in primele 9 luni ale anului 2017, productia uzinei DACIA de la Mioveni a fost de 231. 558 vehicule. continuă pe Auto Ro

La cat va ajunge cursul LEU - EURO in primele luni din 2018. Analistii bancari trag un semnal de alarma

Banca Nationala a Romaniei va ingadui o depreciere graduala a leului, iar tranzitia spre intervalul de tranzactionare de 4,6-4,7 se va produce in primul trimestru al anului 2018,.

Deloitte: Valoarea tranzactiilor MA, de trei ori mai mare in trimestrul trei din 2017 decat in aceeasi perioada a anului trecut

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a atins 898 milioane de euro in trimestrul III al acestui an, potrivit surselor publice si a tranzactiilor cu valoare comunicata, reiese dintr-o analiza realizata de Deloitte Romania. In ce priveste numarul.

Circulatia pe DN 1D va fi inchisa intre Urziceni si Mizil, incepand de luni, din cauza unor lucrari

Traficul rutier pe DN 1D, intre Urziceni si Mizil, va fi inchis, incepand de luni de la ora 12. 00 si pana in 18 octombrie, din cauza unor lucrari de refacere a caii ferate, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) citata de news. ro.

Profit brut de circa 203,9 milioane lei, pentru CEC Bank

CEC Bank a inregistrat, dupa primele noua luni din 2017, un profit brut de circa 203,9 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa.

FOTO-VIDEO Cum arata primele ninsori din Carpatii Meridionali si de Curbura

In Carpatii de Curbura zapada s-a asezat bine in zona Cabanei Postavaru, dupa ce a nins vineri spre sambata, in timp ce in Parang abia se astern primii fulgi. Meteorologii au anuntat Cod Portocaliu de lapovita si ninsoare in Carpatii Meridionali si de Curbura pana duminica la ora 15.

Ce ar fi putut face Romania cu banii din evaziunea pe TVA? Finantarea sanatatii, educatiei sau infrastructurii

Romania a pierdut, in 2015, 7,7 miliarde de euro din evaziunea fiscala pe TVA, suma mai mare decat alocarile din acest an pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatate, sustin reprezentantii PwC Romania. Acestia propun o serie de masuri.

Un JURNALIST URIAS din Romania a incetat din viata. Dumnezeu sa-l ierte!

Gica Voicu, primul Redactor sef al EVZ din Era Cristoiu, a murit. in urma cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare si cel mai indragit om din famil.

Justice League ar putea fi cel mai bun film cu super eroi din 2017

Justice League se va lansa in aproximativ o luna, iar noul trailer face o treaba foarte buna in a creste tensiunea fanilor inainte de a ajunge in cinematografe. Universul Cinematografic DC Comics a intampinat dificultati majore in a genera acelasi interes precum creatiile Marvel. Desi are in portofoliu francize importante precum Batman, Superman, Aquaman sau [].

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,354 seconds )