Libnet.ro
UNICEF

11:45

Profesor din judetul Tulcea, retinut pentru acte sexuale cu minore

România Liberă România Liberă,
Profesor din judetul Tulcea, retinut pentru acte sexuale cu minore

Judecatoria Babadag a decis, vineri seara, arestarea preventiva a unui tanar, in varsta de 29 de ani. continuă pe România Liberă

Barbat arestat pentru acte sexuale orale cu minori. Descoperirea socanta a anchetatorilor

Un barbat din Aiud a fost aretsta preventiv pentru mai mutle infractiuni de act sexual cu un minor si viol fapte care ar fi avut loc in urma cu cateva luni.

Un invatator din judetul Suceava, in greva foamei pentru ca nu i s-a dat voie sa-si tina cursurile online. Dascalul se teme pentru viata lui

Un invatator din judetul Suceava a intrat in greava foamei, pentru ca nu i s-a dat voie sa isi tina cursurile online. Sorin Foca, in varsta de 55 de ani, de la Scoala Gimnaziala Nr. 2 din.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Timisoara: bataie mare pentru Primarie

Timisoara, orasul de pe Bega, este pregatit pentru alegerile locale de anul acesta. Daca in alti ani numarul candidatilor nu a fost unul consistent, anul acesta bate recordul. Alegeri locale 2020: Record de candidati Anul acesta, conform listelor electorale, sunt nu mai putin de 15 candidati la fotoliul de primar in orasul de pe Bega.

Caz revoltator la Tulcea. Profesor retinut pentru ca a intretinut relatii sexuale cu eleve de 14 si 15 ani

Potrivit anchetatorilor, faptele au fost savarsite in perioada aprilie-iulie 2020. Barbatul in varsta de 29 de ani va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Mesajul tulburator al unui profesor din Suceava pentru colegii sai, dupa ce s-a infectat cu COVID-19: Virusul asta chiar este parsiv!

Renato Tronciu este profesor de Educatie Fizica si director al Colegiului National Mihai Eminescu, din Suceava si dupa ce el si alti sase colegi de-ai sai au facut testul COVID-19, la inceputul acestei saptamani, a aflat primul ca este infectat.

Barbat din Lugoj, retinut pentru contrabanda cu tigari

Un barbat de 23 de ani din Lugoj a fost retinut de politistii timiseni pentru 24 de ore, iar un altu.

Ieri la scoala, de astazi acasa: intr-o comuna din judetul Cluj s-a trecut pe scenariul Rosu

Elevii scolii din comuna Cornesti, Cluj, au ramas de astazi acasa si vor face cursuri suta de la sut.

Tanarul pistolar din Constanta, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatorii constanteni au dispus arestarea preventiva a unui tanar de 19 ani, pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, talharie si tulburarea ordinii si linistii.

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza! Motivul lor e dureros: Evitau un rau

70 de tineri din Romania au murit pentru o poza. Potrivit Politiei Romane, din anul 2014 si pana in prezent, 70 de copii si tineri au murit electrocutati, dupa ce au urcat pe vagoane de tren, pentru a face un selfie deosebit. De asemenea, unuii dintre soferi au uitat de volan, preocupati fiind de live-ul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )