Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un profesor de sport, de la o scoala din Maramures, este acuzat ca a trimis mesaje indecente unei eleve in varsta de 13 ani

Antena3 Antena3,
Un profesor de sport, de la o scoala din Maramures, este acuzat ca a trimis mesaje indecente unei eleve in varsta de 13 ani

Familia fetei a facut publice conversatiile indecente. Politia s-a autosesizat si spune ca nu il poate acuza pe barbat de corupere de minori. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei a solicitat o ancheta, dupa ce o profesoara a lovit mai multi elevi la o scoala din Maramures

Ministrul Educatiei Monica Anisie a solicitat Ispectoratului Scolar demararea unei anchete incepand de luni, dupa ce a vazut imagini pe Facebook cu o profesoara care lovea elevii intr-o clasa la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures. Toleranta zero la violenta in scoli, a precizat Anisie.

O profesoara din Maramures a fost filmata in timp ce isi palmuia elevii. Ministrul Educatiei a cerut ancheta -VIDEO

O inregistrare video distribuita pe Facebook arata cum o profesoara de la o scoala din Maramures isi palmuieste elevii la ore. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, s-a autosesizat si a cerut deschiderea unei anchete.

Primarul in exercitiu al Brasovului, pus sub control judiciar de DNA. George Scripcaru este acuzat de santaj

George Scripcaru, primarul in exercitiu al municipiului Brasov, a fost pus sub control judiciar de catre Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar in care este acuzat de santaj. Totodata, a fost pus sub.

Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Gaura de ozon de deasupra Antarcticii a atins dimensiunea maxima anuala. Din pacate, este cea mai mare si mai profunda din ultimii ani. Stratul de ozon este esential pentru asigurarea.

O profesoara de la o scoala din Maramures a fost filmata in timp ce lovea mai multi elevi, in timpul orelor

Profesoara este filmata in timp ce merge la bancile unor elevi pe care ii loveste de mai multe ori cu palma, pe motiv ca ar fi facut galagie. inregistrarea a ajuns si la ministrul Educatiei care a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz.

Baia Mare si alte localitati din Maramures, in scenariul rosu. Masca devine obligatorie, iar restaurantele se inchid la interior

Institutia Prefectului Judetul Maramures a anuntat, duminica, noi decizii ale Comitetului Judetean de Urgenta, care, potrivit prefectului Nicolae-Silviu Ungur, s-a reunit in sedinta extraordinara si a.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Serban Nicolae a demisionat din PSD: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Dupa ce nu a prins un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare, senatorul Serban Nicolae a anuntat joi ca demisioneaza din partid. Nicolae sustine ca el ar fi trebuit sa fie recompensat pentru ceea ce a facut din calitatea de senator, iar eliminarea sa o compara cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipa Romaniei, la cererea adversarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )