Libnet.ro
UNICEF

15:00

Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania. Cati bani au facut in primele 6 luni din 2020

Playtech Playtech,
Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania. Cati bani au facut in primele 6 luni din 2020

Profitul celui mai mare actionar din asigurari a explodat in primele 6 luni din anul 2020. Castiguri de patru ori mai mari pentru austrieci, in Romania. Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania in criza COVID-19. Au castigat de patru ori mai mult in primele sase luni din 2020 Companiile de asigurari detinute in . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

O noua previziune sumbra in ceea ce priveste coronavirusul in Romania! Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat ce se va intampla in Romania dupa redeschiderea scolilor in sistem normal. Mesajul acestuia catre parinti. Mesaj pentru parinti: Redeschiderea scolilor, un adevarat pericol Vestile rele in ceea ce priveste coronavirusul nu par sa se .

ADVERTORIAL Bursele Vascar, solutia producatorului vasluian pentru infrastructura educationala din Romania

Vlad Ciuburciu, Directorul General Vascar, unul dintre principalii jucatori din industria carnii din Romania, a vorbit in cadrul unui interviu despre infrastructura educationala, identificata drept una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta compania sa, alaturi de birocratie.

Doliu in muzica din Romania. O cunoscuta artista, gasita moarta in casa

Veste tragica pentru lumea artistica din Romania. Soprana Adriana Mestes a fost gasita fara suflare in locuinta sa din Capitala. Oamenii legii au fost alarmati de vecinii care au sesizat un miros puternic de cadavru venind din apartamentul femeii.

Pensii 2020. Ce se intampla in acest moment in Romania. Cati bani sunt in conturi

Veste importanta pentru pensionari! Ce se intampla cu pensiile din Romania, de fapt? Datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiara clarifica tot. Bani mai multi in conturi pentru pensii Conform celor de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), fondurile de pensii private obligatorii aveau active in valoare de 66,34 miliarde de lei, la 31 iulie .

Pepe, super afacere in plina criza. Este unic in Romania. Cati bani face

Pandemia a afectat tot ce a prins in cale. Singurul care a fost ocolit, se pare, este Pepe, care face in continuare bani, desi afacerile ii sunt inchiriate ori scoase din functiune. Sunt oameni, si nu putini, care dau 100 de euro pe luna pentru a fi membri. Pepe, pe plus! Cantaretul si-a facut o .

ASF incepe evaluarea a 26 de firme de asigurari din Romania. Printre motive: Gradul ridicat de concentrare din piata si dependenta de RCA

26 de firme de asigurare si reasigurare din Romania vor fi evaluate in acest an in cadrul unui exercitiu demarat de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), menit sa descopere in profunzime riscurile si vulnerabilitatile sectorului asigurarilor. in acest sens, ASF a demarat recent o licitatie pentru achizitia serviciilor unui consultant care va coordona si consilia auditorii independenti care vor efectua evaluarea activelor si pasivelor pe piata asigurarilor din Romania. Vezi in articol detalii despre valoarea contractului si motivele care au dus la aceasta noua evaluare in asigurari.

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

Piata auto din Romania. Ce se va intampla, de fapt, dupa perioada dificila din 2020

Comparativ cu restul pietelor din Europa Centrala, prognozele pentru tara noastra sunt cele mai optimiste, arata un raport privitor la piata auto din Europa. Ce se va intampla cu piata auto din Romania Potrivit unui raport Autofacts realizat de PwC, Romania ar putea inregistra cea mai mare scadere la vanzarea de autoturisme si vehicule comerciale .

Cum poate intra Politia in casele oamenilor, fara acordul proprietarilor. Noua lege din Romania

A fost anuntata o noua lege in Romania. Iata care sunt motivele pentru care Politia poate intra in casele oamenilor, fara acordul proprietarilor! Ce spune noua lege despre dreptul politistilor de a intra in locuinta Un proiect de ordonanta de urgenta, aflat in lucru la Ministerul Afacerilor Interne, urmeaza sa fie adoptat. Este vorba despre .

Modificare drastica a orelor de sport din Romania, din toamna. Toti elevii sunt obligati sa o accepte

Situatie fara precedent in invatamantul romanesc. Modificare drastica a orelor de sport, din toamna. Toti elevii vor trebui sa respecte noile reguli impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii coronavirusului. Modificare importanta in ceea ce priveste orele de sport din noul an scolar Pe 14 septembrie 2020, va incepe noul an scolar. Dupa aproape un semestru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )