Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prognoza meteo: Cand vine frigul. Cat scad temperaturile si unde se anunta ploi

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand vine frigul. Cat scad temperaturile si unde se anunta ploi

Vremea se schimba de miercuri, 20 noiembrie, iar precipitatiile isi vor face tot mai simtita prezenta. Dupa maxime neobisnuite pentru data din calendar, 17 grade, vine frigul, iar mercururul din termometru nu va depasi 8 grade la amiaza. Vremea rece nu tine prea mult, pentru ca din 22 noiembrie se incalzeste usor de la o zi la alta, a anuntat Administratia Nationala de MeteorologieANM) care a publicat prognoza valabila pana la 1 decembrie. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Cand vine iarna adevarata. Cat de cald se anunta si unde lovesc ploi puternice

Vreme calda si in acest weekend anunta meteologii, insa nu scapam de precipitatii. De duminica seara sunt asteptate ploi, incepand din nord-vest. Maximele vor atinge 22 de grade. De aceeasi vreme vom avea parte si in urmatoarea luna, insa de la jumatatea lunii decembrie sunt asteptate precipitatii, nefiind excluse ninsorile.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea se raceste brusc in toata tara. De cand vine frigul

Vremea se va raci incepand de miercuri in toate regiunile, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie. O racire accentuata este estimata pentru Moldova, unde temperaturile maxime vor cobori de la 12 - 15 grade Celsius in intervalul 18 - 20 noiembrie la 1 - 2 grade ulterior, si pentru Muntenia, unde de la valori maxime de 17 grade, temperaturile scad la 5 grade dupa 20 noiembrie.

Prognoza meteo, data peste cap de un fenomen periculos care afecteaza tot Globul. Ce se intampla

Faptul ca temperaturile de vara s-au mentinut pana in luna noiembrie, poate a fost un motiv de bucurie pentru unii, insa in realitate acest fenomen este un efect al inclazirii globale, care afecteaza tot globul. Iar din acest motiv, meteorologii anunta o iarna grea care e posibil sa dureze pana in luna aprilie, in Romania.

Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie: conditii de ceata, ploi si vant puternic

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 noiembrie 2019. Sunt anuntate nebulozitate joasa sau ceata asociata, izolat, cu burnita, ploi, in unele zone, si vant puternic pe crestele montane. Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a .

Vremea se va raci. PROGNOZA METEO pentru miercuri, joi si vineri

Prognoza meteo pentru miercuri, 20 noiembrie 2019. Vremea va fi in general inchisa. Aria ploilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. in zonele montane si.

Prognoza meteo ANM, marti, 19 noiembrie: cer noros si conditii de ceata. Cate grade se inregistreaza astazi

Specialistii ANM au emis prognoza pentru ziua de marti, 19 noiembrie 2019. Meteorologii au anuntat ca vremea se pastreaza calda, insa cerul va fi mai mult noros, in unele regiuni, unde pe arii restranse va ploua sau burnita. Dimineata si noaptea va fi ceata. Cate grade se inregistreaza astazi? Prognoza meteo ANM, marti, 19 noiembrie .

Prognoza meteo, saptamana 18 24 noiembrie. Vremea trece de la o extrema la alta, in doar cateva zile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru perioada 18-24 noiembrie. Potrivit acestora valorile termice din acest interval se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice pentru a doua decada a lunii noiembrie. Ce vreme sa ne asteptam spre sfarsitul acestei toamne? Astfel, potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala .

Prognoza meteo pentru iarna. Ce spun meterologii despre fenomenele extreme

Iarna care urmeaza va fi una foarte severa, iar anuntul a fost facut chiar de catre directorul ANM. Se pare ca vremea va fi una instabila din punct de vedere termic, in urmatoarea perioada, dar si ca vor urma conditii de lapovita, ninsoare sau inghet, cu mult mai devreme decat ne-am fi putut astepta. Prognoza .

HOROSCOP decembrie 2019. Apar unele probleme cand vine vorba de viata sentimentala

HOROSCOP decembrieBerbec Ai multa energie disponibila pentru luna decembrie, insa trebuie sa fii atent la modul in care o folosesti cand vine vorba de oamenii din jurul tau. Pe de alta parte,.

Prognoza meteo pentru perioada 18 noiembrie - 1 decembrie: Racire treptata a vremii pana la sfarsitul saptamanii

Potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele doua saptamani, temperaturile maxime vor fi in jurul a 16-18 grade in primele zile ale acestei saptamani, urmand ca dupa 20 noiembrie sa se raceasca treptat, iar din 22 noiembrie pana la finalul lunii temperaturile vor varia de la o zi la lata in functie de regiune, intre 7 si 12 grade. Temperaturile maxime cele mai scazute se vor inregistra in Moldova, unde, dupa data de 20 noiembrie, se vor inregistra 1-2 grade, la munte unde vor fi 3-4 grade si Muntenia, unde vor fi 6 grade ziua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )