Libnet.ro
UNICEF

22:45

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna septembrie

B1 B1,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in luna septembrie

Meteorologii au emis prognoza pentru luna septembrie 2020. Potrivit comunicatului emis de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), in intervalul mentionat, temperatura medie a aerului va avea valori mai. continuă pe B1

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ultima saptamana de vara

Vara se termina cu temperaturi mai scazute decat cele obisnuite si cu ploi putine in nordul tarii. Toamna vine cu temperaturi obisnuite pentru luna septembrie.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 24 - 31 august 2020

In cursul saptamanii 24 31 august, ultima perioada a verii 2020, meteorologii anunta temperaturi caniculare in jumatatea de sud a teritoriului, dar si in regiunile sud-estice. in jumatatea de nord a.

Prognoza meteo, azi, 25 august. Averse cu caracter torential si descarcari electrice

Vremea va fi in general instabila. Pe arii restranse se vor inregistra cantitati mai importante de apa si vor fi conditii de grindina. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cum va.

Prognoza meteo, azi, 23 august 2020. Temperaturi caniculare in aceasta parte a tarii

Prognoza meteo pentru ziua de duminica, 23august 2020, aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a.

Prognoza meteo, azi, 22 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de sambata, 22 august 2020 aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a teritoriului,.

Posta Romana da asigurari ca va distribui toate pensiile la timp in luna septembrie

Compania Posta Romana a anuntat luni ca va distribui toate pensiile la timp si in luna septembrie, calendarul normal de plata a pensiilor fiind 1-15 ale fiecarei luni.

Prognoza meteo, azi, 24 august. Ploi torentiale si vijelii in aceasta zona a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM nr. )a emis o avertizare de ploi torentiale si vijelii in toate regiunile Romaniei. Cum va fi vremea luni, 24 august,la.

Prognoza METEO. Avertizare de ultim moment de la ANM! Ce se intampla marti, 25 august 2020

Vremea va fi calduroasa duminica, 23 august 2020,in cea mai mare parte a tarii. Luni si marti vremea va continua sase raceascain cea mai mare parte a tarii si va fi in general instabila.

Vesti proaste de la METEO! Cum va fi vremea pana joi, 27 august 2020

Prognoza meteo ANM! Vremea va fi in general instabila luni si marti. Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor in cea mai mare parte a tarii miercuri, 26 august 2020.

Romania, lovita de canicula! Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarele saptamani. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi caniculare in majoritatea regiunilor saptamana aceasta, apoi urmeaza o saptamana marcata de instabilitate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )