Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, iar apoi se incalzeste in toata tara

B1 B1,
Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, iar apoi se incalzeste in toata tara

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioaa 30 martie-12 aprilie. Potrivit meteorologilor vor fi cateva zile mai friguroase, iar apoi primavara isi va intra in. continuă pe B1

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, iar apoi se incalzeste in toata tara

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioaa 30 martie-12 aprilie. Potrivit meteorologilor vor fi cateva zile mai friguroase, iar apoi primavara isi va intra in.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Cand va fi Romania lovita din nou de vremea severa si cat de cald se face in weekend

Vremea continua sa se incalzeasca si vineri, 27 martie, fiind anuntate valori maxime de 19 grade in weekend. Meteorologii vin si cu o veste rea: de bucuram de vreme buna doar cateva zile pentru ca de luni se intoarce iarna. Valorile termice vor fi in scadere treptata si sunt anuntate ploi si ninsori.

ANM: Prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani. Un inceput de aprilie cu ploi si vreme rece

Regimul termic prognozat la nivel national va ramane, in general, normal pentru aceasta perioada, cu exceptia zilelor de 31 martie si 1 aprilie, cand valorile termice maxime vor scadea semnificativ in toate regiunile, chiar si cu pana la 15-16 grade Celsius, conform prognozei ANM, valabila in intervalul 30 martie - 12 aprilie.

Vreme calda la sfarsitul lunii martie. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Prognoza meteo. Vremea va fi calda pentrusfarsitul lunii martie.

Prognoza meteo luni, 30 martie 2020. Ultimele informatii de la ANM

Potrivit specialistilor de la ANM, de luni, 30 martie, temperaturile incep sa scada in mai multe regiuni din tara. in restul teritoriului, va fi in continuare cald pentru aceasta perioada. Care vor fi maximele termice. Prognoza meteo luni, 30 martie 2020 Vremea se va raci accentuat in vestul, nordul si centrul tarii, unde valorile termice .

Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant

Procesul de incalzire a vremii va continua si astazi, asadar maximele termice vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade C. Cele mai scazute valori sunt in estul Transilvaniei si pe lioral. Prognoza meteo vineri, 27 martie 2020. Temperaturi in crestere si vant Cerul este variabil in regiunile sudice si mai mult senin in rest.

Prognoza meteo din batrani pentru luna aprilie, cu Mihai Voropchievici. Se anunta vreme buna

Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Antena 3, prognoza meteo din batrani pentru luna aprilie.

35 de companii au fost ajutate gratuit de agentia YOLO Media in ultimele doua saptamani pentru a supravietui crizei COVID-19

Agentia de PR si comunicare YOLO Media a oferit, in ultimele doua saptamani, consultanta pro-bono companiilor afectate de criza COVID-19. Specialistii agentiei au analizat situatia fiecarei firme si au trasat un plan de actiuni menit sa ajute companiile a-si adapta comunicarea cu clientii conform situatiei din prezent.

Franta anunta prelungirea cu doua saptamani a izolarii in Franta. Premierul Philippe: Este clar ca ne aflam la inceputul valului epidemiei (VIDEO)

Franta anunta prelungirea izolarii cu doua saptamani, pana pe 15 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus. Premierul Edouard Philippe a declarat, vineri, ca tara sa se afla la inceputul unui val.

AGENTIILE DE PRESA: Premierul francez anunta prelungirea cu doua saptamani a izolarii in Franta, pana la 15 aprilie

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat vineri o prelungire a izolarii - cu doua saptamani - incepand de marti si pana miercuri, la 15 aprilie, in lupra impotriva epidemiei covid-19, relateaza Le Figaro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )