Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prognoza meteo: Iarna face ravagii. Unde se asteapta viscol puternic si ce zone vor fi cele mai afectate de fenomene extreme

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Iarna face ravagii. Unde se asteapta viscol puternic si ce zone vor fi cele mai afectate de fenomene extreme

Iarna se dezlantuie in aproape toata tara. Dupa temperaturile de primavara vine viscolul. Meteorologii anunta ca de miercuri, 5 februarie, vremea se va raci accentuat, temperatura aerului va scadea continuu, de la valori de 4. 5 grade in dimineata zilei de miercuri pana in jurul a -2 grade in noaptea de miercuri spre joi. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Iarna loveste Romania. Cat tine episodul de vreme severa, unde se anunta lapovita si ninsori abundente

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a facut publica prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, valabila pana pe 16 februarie. Dupa temperaturi de primavara, chiar si 20 de grade in sudul tarii, iarna se intoarce in forta. Specialistii anunta in perioada 5-9 februarie un episod de iarna severa cu frig, ploi si ninsori, urmand ca de saptamana viitoare temperaturile sa creasca din nou.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Cand se strica vremea, unde lovesc lapovita si ninsorile si cat de frig se face

Dupa vremea neobisnuit de calda pentru inceputul lunii februarie, cu temperaturi mai mari cu 10-12 grade Celsius decat ar fi normal din ultimele zile, de marti, 4 februarie, iarna se intoarce. Se va raci, iar precpitatiile, la munte sub forma de lapovita si ninsoare, iar in celelalte regiuni, ploi, vor pune stapanire pe toate regiunile. Episodul de vreme rea va dura cateva zile, pentru ca meteorologii anunta vreme frumoasa pana pe 2 martie.

Alerta meteo: Iarna se dezlantuie. Baraganul, sub cod galben de viscol

Vremea se schimba radical. incepind de marti noaptea, precipitatiile, care vor cuprinde toate regiunile, se vor transforma in ninsori. Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de viscol, valabil de miercuri dimineata, 5 februarie, ora 08. 00, si pana joi, 6 februarie, ora 10. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie. Cand va ninge si unde va fi cel mai frig

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pemtru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie Daca ieri, 2 februarie,am avut temperaturi cuprinse intre 12 si 0 de grade, da ati citit bine , 20 de grade .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Meteorologii anunta ninsori si viscol

Meteorologii au anuntat prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, in contextul avertizarilor tip cod rosu si portocaliu de ninsori si viscol puternic.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. ANM anunta ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, valabila in intervalul 4 februarie, ora 13. 00 - 6 februarie, ora 10.

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele doua saptamani

Specialistii Administratiei Nationale pentru Meteorologie au emis, astazi, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru intervalul 3-16 februarie 2020.

Prognoza meteo pentru marti, 4 februarie. Ce fenomene vor fi resimtite dupa valul de caldura

Valul de caldura din weekendul care s-a sfarsit va fi urmat de o schimbare radicala a vremii. Meteorologii anunta ca vor exista fenomene intalnite pe teritoriul intregii tari, unele anormale pentru aceasta perioada a anului. incalzirea brusca din ultimele zile a adus temperaturi de primavara, cu gradele care au urcat peste masura in termometre, dar .

ALERTA !!! LOVITURA DEVASTATOARE pentru cei cu TELEFOANE MOBILE! VIRUSUL care face RAVAGII! MARE ATENTIE!

Virusul ucigas face ravagii in China! Din cauza virusului, au de suferit si marile companii care se afla acolo, din cauza ca au fost inchise, iar linia de productie pentru acestea au fost oprite,.

Prognoza meteo: Vreme neobisnuit de calda. Ce ne asteapta in perioada urmatoare

Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile pentru data din calendar. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta temperaturi de luna aprilie in mijlocul iernii. Nici in urmatoarele saptamani iarna nu se arata. Pana pe 2 martie sunt prognozate valori termice cu mult peste cele normale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )