Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prognoza METEO pentru 15, 16, 17 si 18 iulie: Ploi in toata tara

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO pentru 15, 16, 17 si 18 iulie: Ploi in toata tara

Vremea va fi instabila si vor fi perioade cu innorari accentuate, ziua in special in zonele de deal si de munte, precum si in sudul, vestul, centrul si nordul tarii unde se vor semnala averse ce vor avea si. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 iulie. Se intorc ploile!

Sambata, 13 iulie, in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte, vremea va deveni in general instabila si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 11 iulie. Temperaturi scazute pentru aceasta perioada

Temperaturile vor fi mai coborate decat cele normale pentru a doua decada a lunii iulie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara cand local in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru Capitala

Vremea va deveni instabila in Bucuresti in cursul zilei de duminica si se va racori iar pana in seara zilei de luni vor fi perioade cu innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de.

Prognoza meteo vineri, 12 iulie: Cum va fi vremea in tara

Potrivit prognozei emise de meteorologii de la ANM, vineri, 12 iulie, se anunta temperaturi scazute, instabilitate atmosferica si vreme capricioasa. Prognoza meteo vineri, 12 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta o vreme in general frumoasa, cu usoare instabilitati atmosferice si temperaturi scazute in unele regiuni. De altfel, temperaturile se mentin, pe intreg .

Prognoza meteo, pana pe 5 august. ANM a revizuit previziunile despre vreme. Schimbari radicale

Daca planuiesti un concediu pe teritoriul Romaniei in urmatoarea perioada, ar fi bine sa ai in vedere avertismentele din partea Administratiei Nationale de Meteorologie. in ziua de azi, vremea este mai improbabila ca niciodata. Fara sa te chinui, parca experimentezi doua sau trei anotimpuri intr-o singura zi. Ca urmare, orice prognoze meteo referitoare la vremea .

Prognoza speciala pentru Capitala: De duminica, averse, descarcari electrice. Minime de 15-16 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca, incepand de duminica, vremea va deveni instabila si se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, relateaza Mediafax.

NU IESITI DIN CASE: O noua ALERTA meteo pentru bucuresteni!

Meteorologii au emis o noua alerta de furtuni si ploi torentiale in Bucuresti, pentru orele urmatoare. Avertizarea meteo este valabila pana luni seara. Cantitatile de apa pot fi mai.

Prognoza speciala pentru Capitala: Vreme rece si ploi, duminica si luni. Maxime de 24 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de o vreme racoroasa duminica si luni, dar si de ploi si vant puternic, potrivit Mediafax.

Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, duminica si luni

Meteorologii au emis duminica o noua prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca vremea va deveni instabila si se va raci fata de intervalul anterior, temperaturile minime situandu-se intre 14 - 16.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: cum va fi vremea in zilele urmatoare

Meteorologii au emis duminica o noua prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca vremea va deveni instabila si se va raci fata de intervalul anterior, temperaturile minime situandu-se intre 14 - 16 grade Celsius, iar cele maxime intre 22 si 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )