Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prognoza meteo pentru 25 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru 25 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa. Temporar va ploua pe arii extinse la inceput in vestul, nord-vestul si nordul tarii, apoi si in centru si in nord-est si cu caracter local in rest. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 24 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va avea temporar innorari si va ploua ziua local in vest si sud si pe arii restranse in rest, iar noaptea mai ales.

Prognoza meteo pentru 23 septembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Valorile termice vor continua sa creasca usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil cu innorari temporare si ploi, local in regiunile intracarpatice si zona montana aferenta si pe.

Prognoza meteo pentru 22 septembrie. Cum va fi vremea, duminica?

Duminica, 22 septembrie, vremea va fi in general frumoasa; cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea se va innora treptat in regiunile vestice. Valorile termice, in crestere usoara in toate.

HOROSCOP rune pentru 25 septembrie. Varsatorii simt nevoia de schimbare, Gemenii trebuie sa fie precauti

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjur.

Vremea se raceste in toata tara in aceste zile. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se raceste in toata tara in aceasta saptamana, cand sunt asteptate valori sub cele normale in aceasta perioada din an si vor fi variatii de temperatura de la o zi la alta. Dupa 28 septembrie se incalzeste usor, iar maximele vor fi, in general, intre 20-23 de grade, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani transmise luni de catre meteorologi.

Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand scapam de ploi?

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca in urmatoarele doua saptamani valorile termice se vor mentine, in general, in limite normale pentru aceasta perioada din an, la nivelul.

Prognoza meteo. Vremea rea loveste Romania: temperaturi scazute si ploi devastatoare

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Meteorologii anunta temperaturi scazute si ploi. Vremea rea loveste Romania: temperaturi scazute si ploi devastatoare Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Asadar, in intervalul 24 septembrie 6 octombrie 2019, gradele din termometre vor .

Prognoza METEO: Ploi si vreme inchisa. Temperaturile scad simtitor

Prognoza meteo pentru marti, 24 septembrie. Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va avea temporar innorari si va ploua ziua local in vest si sud si pe.

VREMEA va fi inchisa si temporar va ploua. Prognoza meteo pana joi

Prognoza meteo pentru marti, 24 septembrie. Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va avea temporar innorari si va ploua ziua local in vest si sud si pe.

Prognoza meteo ANM pentru saptamana 23-29 septembrie 2019! Vremea o ia razna in urmatoarea perioada

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei aduc in prim-plan conditiile meteo pentru tot parcursul saptamanii viitoare. Vremea se schimba brusc in perioada anuntata. Iata la ce trebuie sa ne asteptam! Prognoza meteo ANM pentru saptamana 23-29 septembrie Specialistii sustin ca ar trebui sa ne pregatim serios umbrelele, pentru ca ne asteapta ploi multe. Se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )