Libnet.ro
UNICEF

12:15

Prognoza meteo. Vremea rea loveste Romania: temperaturi scazute si ploi devastatoare

Playtech Playtech,
Prognoza meteo. Vremea rea loveste Romania: temperaturi scazute si ploi devastatoare

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Meteorologii anunta temperaturi scazute si ploi. Vremea rea loveste Romania: temperaturi scazute si ploi devastatoare Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Asadar, in intervalul 24 septembrie 6 octombrie 2019, gradele din termometre vor . continuă pe Playtech

Prognoza meteo: Vine vreme de cosmar. Unde se anunta ploi devastatoare, cat de frig se face si in ce regiuni se incalzeste

Vremea rea loveste Romania. Temperaturile scazute, sub cele normale pentru aceasta perioada din an si ploile abundente pun stapanire pe totate regiunile. Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vremea se raceste semnificativ in aceasta saptamana, iar de precipitatii nu vom scapa pana pe 6 octombrie.

Prognoza meteo: Ploi devastatoare lovesc Romania. Unde va fi prapad si ce fenomene se anunta in luna octombrie

Scapam de valul de aer polar, dar se intorc ploile. Vremea se indreapta de duminica, iar temperaturile vor creste pana la 28 de grade in sud-estul tarii. De marti, precipitatiile pun stapanire pe toata tara. La fel se anunta si in luna octombrie.

Prognoza meteo: Vremea ramane racoroasa sambata, dar duminica va incepe sa se incalzeasca

Vremea se mentine rece in prima zi a weekend-ului, cand temperaturile maxime nu vor depasi 24 de grade Celsius, urmand ca gradele sa urce usor in termometre in intreaga tara incepand cu ziua de duminica, cand se vor atinge pana la 26 de grade si cand vom avea parte de o vreme in general frumoasa.

Prognoza meteo ANM pentru saptamana 23-29 septembrie 2019! Vremea o ia razna in urmatoarea perioada

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei aduc in prim-plan conditiile meteo pentru tot parcursul saptamanii viitoare. Vremea se schimba brusc in perioada anuntata. Iata la ce trebuie sa ne asteptam! Prognoza meteo ANM pentru saptamana 23-29 septembrie Specialistii sustin ca ar trebui sa ne pregatim serios umbrelele, pentru ca ne asteapta ploi multe. Se .

VREMEA va fi inchisa si temporar va ploua. Prognoza meteo pana joi

Prognoza meteo pentru marti, 24 septembrie. Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va avea temporar innorari si va ploua ziua local in vest si sud si pe.

Prognoza METEO: Ploi si vreme inchisa. Temperaturile scad simtitor

Prognoza meteo pentru marti, 24 septembrie. Valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va avea temporar innorari si va ploua ziua local in vest si sud si pe.

Prognoza meteo: Un val de frig si de ploi violente pune stapanire Romania. Cat de frig se face si unde se anunta cel mai rau

Ne bucuram de vreme calda doar luni, pentru ca de marti toamna autentica se intoarce. Vremea se incalzeste luni in sudul tarii, in timp ce in regiunile nord-vestice, valorile termice diurne vor fi in scadere. De marti, instabilitatea atmosferica pune stapanire pe toata tara, iar temperaturile vor fi in scadere.

Prognoza meteo pentru 22 septembrie. Cum va fi vremea, duminica?

Duminica, 22 septembrie, vremea va fi in general frumoasa; cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea se va innora treptat in regiunile vestice. Valorile termice, in crestere usoara in toate.

Prognoza meteo pentru 25 septembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa. Temporar va ploua pe arii extinse la inceput in vestul, nord-vestul si nordul tarii, apoi si in centru si in nord-est si cu caracter local in rest.

Vremea se raceste in toata tara in aceste zile. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se raceste in toata tara in aceasta saptamana, cand sunt asteptate valori sub cele normale in aceasta perioada din an si vor fi variatii de temperatura de la o zi la alta. Dupa 28 septembrie se incalzeste usor, iar maximele vor fi, in general, intre 20-23 de grade, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani transmise luni de catre meteorologi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )