Libnet.ro
UNICEF

13:15

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Marti dupa-amiaza s-ar putea sa ploua iar, miercuri temperaturile vor urca pana la 32-33 de grade

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru Bucuresti: Marti dupa-amiaza s-ar putea sa ploua iar, miercuri temperaturile vor urca pana la 32-33 de grade

In Capitala, marti, mai ales dupa-amiaza cerul va avea innorari temporare, iar probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi in crestere, transmite Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Temperaturi de 30 de grade, ploi torentiale, vijelii si grindina pana marti

Meteorologii au actualizat duminica prognoza speciala emisa pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile vor fi perioade cu averse torentiale si vijelii, insa vremea se va mentine calda cu temperaturi maxime de 30 de grade Celsius,.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Vijelii si ploi torentiale, posibil grindina, pana marti

Duminica, vremea se va mentine calda, dar, mai ales spre seara si in prima parte a noptii, se vor semnala manifestari de instabilitate atmosferica, informeaza ANM in prognoza speciala pentru Bucuresti.

Prognoza meteo pentru marti, 11 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Marti, 11 iunie, vremea va fi in general instabila, mai ales in sud, sud-vest, centru si in zona de munte, unde, in special dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electr.

PROGNOZA METEO pentru perioada 10 - 23 IUNIE. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune in parte

ANM a emis prognoza pentru perioada10 - 23 iunie. Meteorologii anunta ca in urmatoarele doua saptamani termperaturile vor creste, dar va ploua aproape zilnic. in Banat, vremea va fi in incalzire.

Alerta meteo pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, pana marti noapte

Vremea se va mentine calda in Bucuresti, dar instabila in urmatoarelezile, cand vor fi perioade cu averse torentiale si vijelii, iar temperaturile maxime se vor situa intre 28 si 30 de grade Cel.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 iunie

Vremea ramane instabila si azi, anunta meteorologii. Vor fi perioade cu averse torentiale, vijelii si caderi de grindina in sud, sud-vest, la deal si la munte. Temperaturile vor fi ridicate insa, vor.

Prognoza meteo pentru luni, 10 iunie. De cand scapam de ploi

Luni, 10 iunie, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile sudice si estice, precum si in zona de munte. Mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari, averse ce vor avea si car.

Prognoza meteo pentru duminica, 9 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Duminica, 9 iunie, instabilitatea atmosferica temporar va fi accentuata in regiunile sudice, estice si centrale precum si in zonele montane si submontane, unde se va manifesta cu o probabilitate mai.

VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea se va mentine instabila. Mai ales dupa-amiaza si seara, in zonele de deal si de munte, precum si in estul, sudul si centrul tarii, vor fi innorari, averse ce vor avea si caracter torential,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sambata, 8 iunie. Meteorologii anunta un weekend ploios

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si local, indeosebi in jumatatea de est a tarii, la deal si la munte, se vor semnala averse, descarcari electrice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )