Libnet.ro
UNICEF

11:15

Prognoza meteo pentru Bucuresti in urmatoarele trei zile: Vreme calduroasa, temperaturile vor creste pana la 35 de grade

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru Bucuresti in urmatoarele trei zile: Vreme calduroasa, temperaturile vor creste pana la 35 de grade

Marti vremea se va mentine calduroasa in Capitala, iar disconfortul termic ridicat, afirma Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea in Capitala si in restul tarii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza pentru weekend-ul acesta. Cum va fi vremea in Bucuresti? Prognoza meteo pentru weekend Maxima zilei de sambata este de 32 de grade Celsius, alaturi de o furtuna in unele zone. Vanturile vin din zona de sud-sud-vest a teritoriului Romaniei cu 7 kmh si cu rafale .

Prognoza meteo pentru doua saptamani, 24 iunie 7 iulie. Cat de agresiva poate fi canicula vara aceasta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 24 iunie 7 iulie pentru toate regiunile tarii. Urmeaza o perioada cu temperaturi ridicate, dar se vor semnala episoadele de instabilitate atmosferica. in orice moment poate fi emisa o avertizare de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina. Prognoza meteo pentru 24 iunie .

Prognoza meteo pentru marti, 25 iunie. De cand scapam de ploi?

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic se va accentua dupa-amiaza cand, in zonele de campie si de podis, pe arii relativ extinse indicele temperatura-umezea.

Prognoza meteo pentru luni, 24 iunie. Cerul va avea innorari temporar accentuate

Luni, 24 iunie, vremea va fi in general instabila in majoritatea regiunilor, iar in sud-estul si estul tarii calduroasa, unde si disconforul termic se va mentine ridicat. Cerul va.

Prognoza meteo pentru duminica, 23 iunie. Vesti incredibile de la meteorologi

in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele montane si submontane, instabilitatea atmosferica temporar va fi accentuata si se va manifesta prin innorari si perioade in care s.

Prognoza meteo pentru sambata, 22 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Sambata, 22 iunie, vremea va fi calduroasa indeosebi in regiunile sudice si sud-estice, unde disconfortul termic va fi ridicat, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu.

Prognoza meteo: ANM anunta un nou cod portocaliu de furtuni si caderi de grindina. Ce zone sunt afectate

Prognoza meteo. ANM a emis o noua avertizare de vreme rea in cea mai mare parte a tarii. Au fost emise coduri galben si portocaliu de furtuni si caderi de grindina si acumulari insemnate de apa pe zone restranse. Prognoza meteo: disconfort termic si instabilitate atmosferica ANM a anuntat ca avertizarea este valabila pentru perioada .

ALERTA METEO: Vijelii si ploi torentiale in Capitala. Cand vine URGIA

ANM a publicat, marti, o prognoza speciala pentru Bucuresti, meteorologii avertizand ca vremea se va mentine calduroasa, urmand sa se inregistreze ploi torentiale si vijelii marti seara. Pe de alta par.

METEO. Vremea in Capitala. Marti seara se anunta vijelii si ploi torentiale, miercuri si joi vor fi temperaturi de peste 35 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat marti, o prognoza speciala pentru Bucuresti. Meteorologii au anuntat ca se vor inregistra ploi torentiale si vijelii marti seara, iar miercuri si joi vremea va fi caniculara si temperaturile maxime vor fi de 33-35 de grade.

Prognoza meteo: Caldura tropicala loveste Romania. Unde fac ravagii furtunile violente si de cand se racoreste

Un nou val de furtuni devastatoare si fenomene meteo periculoase, urmate caldura tropicala, pun stapinire pe Romani. Si in aceasta saptamana, Europa se va confrunta cu un val de canicula exceptionala, anunta agentiile nationale de meteorologie. Vor fi temperaturi de 40 de grade Celsius in timpul zilei si de 25 de grade Celsius pe timpul noptii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )