Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea in Capitala si in restul tarii

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea in Capitala si in restul tarii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza pentru weekend-ul acesta. Cum va fi vremea in Bucuresti? Prognoza meteo pentru weekend Maxima zilei de sambata este de 32 de grade Celsius, alaturi de o furtuna in unele zone. Vanturile vin din zona de sud-sud-vest a teritoriului Romaniei cu 7 kmh si cu rafale . continuă pe Playtech

Vremea calduroasa va persista, iar disconfortul termic se va mentine accentuat. Prognoza meteo pentru weekend

Vineri 21 iunie)vremea va fi in continuare calduroasa, iar in orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maxima va fi de 30. 32 de grade, indicele temperatura-umezeala ITU) va.

Vremea se schimba radical dupa Solstitiul de vara. Prognoza meteo pentru 22 30 iunie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada 22-30 iunie. Se pare ca ne asteapta zile toride si furtuni cu fulgere. Nu scapam de niciun fel de manifestari de instabilitate si de maximele in jurul a celor 30 de grade Celsius ce si-au facut aparitia inca de la inceputul sezonului .

Prognoza meteo pentru sambata, 22 iunie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Sambata, 22 iunie, vremea va fi calduroasa indeosebi in regiunile sudice si sud-estice, unde disconfortul termic va fi ridicat, dar si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu.

Prognoza meteo pentru vineri, 21 iunie. Nu scapam de ploi

Vineri, 21 iunie, vremea va fi in continuare calduroasa, cu disconfort termic ridicat in majoritatea regiunilor, dar si potentialul pentru instabilitate atmosferica va fi accentuat. Cerul va fi.

Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Joi, 20 iunie, vremea va deveni local calduroasa in majoritatea regiunilor, iar instabilitatea atmosferica temporar se va mentine accentuata incepand cu orele amiezii in zonele montane si submontane.

Prognoza meteo pentru miercuri, 19 iunie. De cand scapam de ploi?

Miercuri, 19 iunie, vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice si local in rest va fi si calduroasa, cu disconfort termic.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: vreme extrem de calduroasa, urmata de furtuni puternice

Vremea se mentine calduroasa in Bucuresti, insa incepand cu orele amiezii creste probabilitatea pentru instabilitate atmosferica, respectiv ploi torentiale, frecvente descarcari electrice,vijelii si.

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Cod galben de vijelii si grindina pentru Capitala si 35 de judete

Prognoza meteo miercuri, 19 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea va contiuna sa fie calduroasa in zonele de campie. Indicele de disconfort termic va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 26 si 32 de grade. UPDATE ANM a emis Cod .

Prognoza meteo joi, 20 iunie: ANM a emis cod galben de vijelii si grindina pentru aproape toata tara

Prognoza meteo joi, 20 iunie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica va fi in continuare ridicat. Temperaturile vor urca pana la 32 de grade Celsius, insa se vor semnala vijelii, ploi torentiale si caderi de grindina.

Prognoza meteo: ANM anunta un nou cod portocaliu de furtuni si caderi de grindina. Ce zone sunt afectate

Prognoza meteo. ANM a emis o noua avertizare de vreme rea in cea mai mare parte a tarii. Au fost emise coduri galben si portocaliu de furtuni si caderi de grindina si acumulari insemnate de apa pe zone restranse. Prognoza meteo: disconfort termic si instabilitate atmosferica ANM a anuntat ca avertizarea este valabila pentru perioada .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )